**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Кои сме ние

Нашата фирма се специализира в поевтиняването на соларната и отоплителната системи. Основната ни цел е внедряването на енергоспестяващи технологии и решения, главно от възобновяеми енергийни източници, в домакинствата и предприятията, които да донесат максимален комфорт и ефективност на ползвателите им. Бихме желали по-голямата част от населението да може да си го позволи. Предлагаме продажба, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване. Възможност за закупуване на продукти и на изплащане.
Доставка на продукти до всяка точка на цялата страна, както и в чужбина, обучение по телефона/или на място за монтаж, настройки и всички неща по монтажа. Предлагаме безплатна консултация за всяка система, предлагана от нашата фирма, като всеки би могъл дори сам да я монтира. 
Работим с техници в областите: София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Ловеч, Казанлък, Благоевград, Сандански, Кюстендил, Самоков, Дупница и други градове.
Имаме дългогодишен опит в строителството в Западна Европа в страни като Германия, Холандия и Белгия., като в последните години специализираме в соларни системи, отопление, газови котли и климатици, включително и вентилация.

   Открийте ни във Facebook:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


Камини и котли на пелети АЛФА-ПЛАМ и DEFRO са най-добрите на пазара по отношение на Цена - Качество - Ефективност. Възползвайте се от изгодните цени и промоционални оферти.
Важно: При избора на метод на отопление от значение е и наличието на дограма и изолация, личните нужди на домакинството/бизнеса за консумираната енергия, както и много други нюанси, които задължително се вземат под внимание от специалист. Пелетните камини биват: Суха /въздушна (тип духалка/климатик) или камина/котел с водна риза (с възможност за присъединяване на радиатори, конвектори за по-бързо загряване на помещенията, включване към подово отопление и ,евентуално - бойлер за бгв, с/без лира) за отопление на площи от 50 m² до 350 m², че и повече. Съвременните пелетни / газови котли и камини са Модерни, Екологични и Лесни за управление чрез интелигентно електронно управление.  Мнения и съвети от монтажисти и доволни клиенти. 
ЕТ КРЕЗ - Емил Апостолов - E-SOLAR - символ на качество и сигурност, защото комфортът на клиентите ни е най-важен!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С НАС: 0988 888 286


АДРЕСИ:  


МАГАЗИН:   гр. Сандански, ул. "Башлийца" 4


ОФИС:          гр. Благоевград, бул. "Св.Св. Кирил и Методий" 24


/ за местоположение виж "Контакт с нас" в дъното на сайта /


E-mail:  e_solar@abv.bg


Facebook страница:   E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлериАдминистратори на лични данни, КЗЛД:

ВАЖНО! От 25 май 2018 г. отпада задължението за регистрация на АЛД ( Администратори на Лични Данни) в Комисия за защита на личните данни. Считано от тази дата, отпада необходимостта от подаване на заявления за регистрация, молби за освобождаване от регистрация и заявления за заличаване от регистъра на КЗЛД.

От 25 май 2018 г. КЗЛД преустановява поддържането на публични регистри за вписване/ освобождаване/ отказване на регистрация на АЛД.

От 25 май 2018 г. отпада необходимостта от издаването на удостоверения и служебни бележки относно обстоятелствата по регистрация на АЛД.

От 25 май 2018 г. се преустановява достъпът до Информационната система за Електронна Регистрация на Администраторите на Лични Данни (еРАЛД)

Повече за политиката ни за защитата на личните Ви данни: Декларация. Политика за ползване и защита на личните данни. Общи условия


Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Обадете се за цена