**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Марки, с които работим: NOBEL

Марки, с които работим: NOBEL - Гърция

Нашата фирма е официален представител на Nobel за Югозападна България.

Визия

NOBEL е създадена с цел производство на системи за отопление на водата, поставяйки високи цели по отношение на качеството във всички сектори: производствен процес, продукт и услуги. Като се инвестира в нови технологии и разработки, може да се предложат разнообразни слънчеви топлинни енергийни продукти с висока естетика и ефективност, осигуряващи надеждни и иновативни решения както за домашна употреба, така и за по-големи предприятия/съоръжения.

Към днешна дата Nobel произвеждат за износ в над 50 държави, включително Германия, кояето е и с едни от най-високите стандарти за качество.


Човешки потенциал и съоръжения

Непрекъснати инвестиции в програмите за научни изследвания и модернизация, във високите технологии и прецизни машини, в методите на индустриалната автоматизация и подобряването на иновационните продукти, в обучението на нашия човешки потенциал и използването на висококвалифициран персонал. Всички горепосочени неща гарантират гъвкавост, ефективност и висока производителност. Фирмата разполага с отделение за развитие, оборудвано със съвременна електромеханична лаборатория, и си сътрудничи със специализирани производители на промишлено оборудване както в Европа, така и в международен мащаб.

Продукти

С вдъхновени радикални промени и нововъведения в установените методи на проектиране, производствен процес и продукти, NOBEL постигат високи стандарти на професионализъм, използвайки всички ресурси, посветени на систематичното проучване за производството на високотехнологични, модерни продукти. Благодарение на отговорността, гарантирана от ценен опит и дългосрочно ноу-хау, благодарение на служителите и решителността, компанията е уникално квалифицирана да ви предложи разнообразие от налични незабавни решения и надеждни услуги, преди и след продажбата, което прави името NOBEL синоним на качество и надеждност.

Опит

NOBEL, с помощта на своята визия, напредва бързо, увеличавайки оборота впечатляващо от година на година, като по този начин позволява да се получи все по-голям пазарен дял – доказателство за признаването на нашите цели и отдаденост.

Днес

Днес NOBEL е на преден план, заемайки значителна позиция на вътрешния пазар и за износ. Присъствието на компанията се подкрепя от мощна търговска мрежа както в Европа, така и в международен мащаб. От 2013 г. NOBEL произвеждат продукти в свои собствени нови ултрамодерни съоръжения на обща площ от 31.000 м².


Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 


Нашата Facebook страница: E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери 


Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Обадете се за цена