**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Слънчев панел - колектор Apollon Meander 2 m²

Слънчев панел - колектор Apollon Meander 2 m²

 

Колекторът Аполон Меандър (с водна рамка тип меандър/форма серпентина/ и без точки на заваряване) постига абсолютна плътност и повишена ефективност при принудителните циркулационни системи, благодарение на специалното нано покритие в задната част на абсорбера, което намалява топлинните загуби до 35%. Колекторите тип меандър се състоят от една единствена тръба /серпентина. Като цяло този тип колектори са с най-голяма ефективност, защото имат по-голяма допирна площ към селективното платно, а в същото време реално минава по-малко количество флуид, което изкарва и по-голямо число (като се вкара във формулите за ефективност).  

Слънчев панел - колектор Apollon Meander 2 m² - 600 лв.

Слънчев панел - колектор Apollon Meander 2,5 m² - 700 лв.

Изключително ТОП качество селективни панели с гаранция за дълъг експлоатационен живот!

Колекторът Apollon тип "Меандър" се използва при:

Системи за принудителна циркулация

Външната алуминиева основа тип корито на колектора представлява цялостна U-образна отливка, изработена от специална алуминиева сплав, използвана в корабоплаването, богата на магнезий за защита от корозия.

Здрава конструкция – Перфектна плътност – Висока естетика

Екологична топлоизолация с висока плътност

Екологична топлоизолация с висока плътност, постигната с 60 мм. дебел слой от предварително пресована минерална вата, с покритие от черна стъклена материя за минимизиране на топлинните загуби. Топлопроводимост на изолацията от минерална вата: λ = 0,035 W / (m ° C).

Горните панели са перфорирани с горно разширение за перфектно свързване на колекторите, като по този начин се избягва спада на налягането в колекторите.

Наклон на тръбата = 93 мм (EN 1652).

Селективен абсорбер по цялата площ, изработен от селективен алуминиев лист с висока абсорбция и ниско ниво на излъчване, покриващ цялата площ на прозореца, също както и горните части, като по този начин увеличава абсорбцията на колектора. Лазер, заварен към водната рамка.

Закалено слънчево стъкло с ниско съдържание на желязо, с постоянен коефициент на разширение и висока пропускателна способност на светлината; могат да издържат на неблагоприятни метеорологични условия (напр. градушка, екстремни температурни промени и др.).

Устойчиво на UV лъчи EPDM гумено уплътнение за слънчево стъкло.

Алуминиев профил (Al Mg Si 05) за поставяне и поддържане на слънчевите стъкла, подобрен със специални отвори, за да се избегне проникването на вода в колектора, като по този начин се постигне най-добра плътност.


С възможност за разсрочено плащане на лизинг с удобни индивидуални месечни погасителни вноски. 

Телефон за консултация и поръчки: 0988 888 286 

Facebook:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: С поръчка
  • 600.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 56.00 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Термопомпен пакет
Термопомпи Di Calore
Инструкция за соларни системи