**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI BANK ! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Безжичен дигитален програмируем стаен термостат COMPUTHERM Q7RF

Безжичните стайни термостати COMPUTHERM Q7RF са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли. Лесно се подключва и поема управлението на всеки газов, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V. Със седмичен програматор.

 

Уредът може да се програмира според вашата необходимост и то така, че отоплителната/охладителната инсталация, в желаното от вас време и температура, да затопля/охлажда вашия дом или офис, като същевременно осигурява висок комфорт и икономичност. За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма. Имате възможност за ежедневна настройка на 1 фиксирано (PROG0) и 6 свободно програмирани (PROG 1 - PROG 6) времена на включване (със стъпки от 10 мин.) и към всяко

от тях може да се настройва различна температура (със стъпка от 0,5°C).

 

Уредът се състои от две части – свободно преносимия стаен термостат и приемното устройство, което извършва управлението на котела /климатика/. Между двете устройства съществува радиочестотна връзка и не е необходимо полагането на кабел за връзка между термостата и котела /климатика/. Заводски двете устройства са настроени на еднаква честота, така че да могат да комуникират едно с друго. Термостатът и приемникът има собствен код за сигурност, който гарантира безопасната експлоатация на оборудване.

 

В интерес на удължаване на живота на батериите, термостатът не излъчва постоянно, а актуалната команда се повтаря през 8 минути. Така е осигурено управлението на отопление или охлаждане и след евентуално спиране на тока.

 

Възможността да се пренася термостата има следните предимства:

• Няма необходимост от кабел, което е голямо преимущество при обновяване на вече построена сграда;

• По време на експлоатация може да се определи оптималното положение на термостата;

• Има голямо преимущество и тогава, когато в различните часове от денонощието трябва да се регулира температурата в различните помещения - например през деня-в хола и дневната, а през нощта – в спалнята или детската. Сигналът от термостата на открито сe разпространява на разстояние 50 м.

 

Място на термостата

Термостатът може да бъде сложен във всички стаи. Най-целесъобразно е да го поставите в стаята, в която постоянно или по-дълго стоите, така че да попада в естественото движение на въздуха, но без да е изложен на течение, на пряка слънчева светлина или горещ въздух, както и до хладилник или до комин.

Оптималната височина е 1,5 м от пода на крака или закачен на стена.

Важно! Ако в стаята, където се намира термостата, радиаторните вентили имат термостатна глава, то трябва да смените с ръчни термоглави или да оставите на максимална температура. В противен случай термоглавата може да пречи на настройката на температурата в целия апартамент.


Телефон консултация продукти: 0988 888 286

Facebook: E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери  


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 119.00лв.


Подобни продукти

 Кои сме ние

Кои сме ние

Обадете се за цена

Марки, с които работим:              ALFA PLAM - п...
Марки, с които работим: DEFRO

Марки, с които работим: DEFRO

Обадете се за цена

Пелетен котел BURNIT PELL EASY 20 kw

Пелетен котел BURNIT PELL EASY 20 kw

Обадете се за цена

Пелетен котел BURNIT PELL EASY XL 35 kW

Пелетен котел BURNIT PELL EASY XL 35 kW

Обадете се за цена

Пелетен бункер
Климатик SKYWORTH 12 BTU