**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Марки, с които работим: SENDO

Марки, с които работим: SENDO - климатици и термопомпи

http://www.sendoitalia.com/

SENDO на японски означава Свежест и именно тази концепция ни вдъхнови, когато започнахме да реализираме мечтата си. Днес СЕНДО е в състояние да промени качеството на въздуха, който дишаме, в средата, в която живеем. 

Инверторните климатици SENDO  използват технология, при която се постига по-висока енергийна ефективност, тъй като мощността се регулира постепенно и автоматично на оптимално ниво в зависимост от зададената температура и условията в помещението.  Съотношението между отдавана и консумирана енергия е с по-висока стойност, което влияе положително върху сметките за електричество и можете да поддържате комфортна температура в помещението на цената на по-малко количество енергия. Затова в съвременните условия инверторната технология е по-препоръчвана и предпочитана от конвенционалната. Произход: Китай

Sendo е създадена с желанието да се утвърди като водеща компания в областта, обслужваща вярно областта на интегрираните климатични решения. Изследвахме климатичните модули като продукти, проектирахме иновативни решения, разработихме иновативни приложения и инвестирахме в пространството с цел да се превърнем в първия избор за битова и полупрофесионална климатизация. Създадохме подходящите инфраструктури, разчитахме на способността да покриваме обслужването и следпродажбената поддръжка с високо структурирана мрежа и продължихме напред.

В желанието си да обслужваме още по-завършени решения и притежавайки дългогодишна служба и богат опит в производството и монтажа на въздуховоди и въздуховоди, ние проучихме задълбочено климатичните тела като продукти. Разчитахме на подходяща инфраструктура, възможности за обслужване и поддръжка след продажба с вече много структурирана национална мрежа и продължихме напред.

Поискахме иновация и уникалност. Инвестирахме в ноу-хауто на водеща японска група в индустрията за климатизация и с нашето непрекъснато сътрудничество създадохме собствена производствена линия. SENDO е гравирало незаличимо в своето ДНК визията и философията за предоставяне на решения за климатизация, които отговарят на изискванията на всяка среда.

Sendo беше обмислената, изчерпателна стъпка, която ни държеше в челните редици на информираността на нашите клиенти за нова индустрия и нов пазар. Нищо по-малко не би било прието от властите, които ни отличават. Процесите на инсталиране и стартиране на Sendo бяха извършени без компромис по отношение на качество, наличност и обслужване, поддръжка, разнообразие от приложения и иновативни технологии. Превъзходството на производството на нашите продукти е най-доброто доказателство.

От самото начало нашето намерение беше просто и се корени в ценностите, върху които продължаваме и развиваме сградата на Sendo. Осигуряването на качествен въздух е от съществено значение за създаването на климат на благополучие и здравословна среда и ние успяхме в това напълно. Вдъхновението е природата и чрез нея създаваме ефективни продукти, изцяло съобразени с вашите нужди и приоритети. Нашата продуктова гама е създадена за всеки един от вас.

За да постигнем най-добри резултати във всички фактори, които ни утвърдиха като водещ играч на много конкурентна сцена, ние организирахме дейността на компанията така, че усещането за качество и функционалността на нашите продукти да са еталон за всички наши конкуренти. Изследванията, развитието, напредъкът на революционните технологии в производствените линии и неоспоримата надеждност са резултат от нашите усилия. Благодаря ти за доверието. Благодарим ви, че останахте вашият първи избор!

http://www.sendoitalia.com/


С възможност за разсрочено плащане на всички продукти.

Телефон за връзка: 0988 888 286

За контакти: магазин ТУК (цък)


Facebook:  SENDO Bulgaria

Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти