**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Марки, с които работим: SENDO

Марки, с които работим: SENDO - климатици и термопомпи

SENDO на японски означава Свежест и именно тази концепция ни вдъхнови, когато започнахме да реализираме мечтата си. Днес СЕНДО е в състояние да промени качеството на въздуха, който дишаме, в средата, в която живеем. 

Инверторните климатици SENDO  използват технология, при която се постига по-висока енергийна ефективност, тъй като мощността се регулира постепенно и автоматично на оптимално ниво в зависимост от зададената температура и условията в помещението.  Съотношението между отдавана и консумирана енергия е с по-висока стойност, което влияе положително върху сметките за електричество и можете да поддържате комфортна температура в помещението на цената на по-малко количество енергия. Затова в съвременните условия инверторната технология е по-препоръчвана и предпочитана от конвенционалната. Произход: Китай

http://www.sendoitalia.com/


С възможност за разсрочено плащане на всички продукти.

Телефон за връзка: 0988 888 286

За контакти: магазин ТУК (цък)


Facebook:  SENDO Bulgaria

Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

Климатик SENDO Cronus
Климатик SENDO Aris
Климатик SENDO Aeolos
Климатик SENDO AEGEAN