**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Термопомпа AUX сплит

Термопомпа AUX сплит

Цени:
Термопомпа 8 kW AUX ACHP-H08/4R3HA - 6200 лв.
Термопомпа 10 kW AUX ACHP-H10/5R3HA - 6800 лв.
Термопомпа 12 kw AUX ACHP-H12/5R3HA (трифазна) - 7300 лв.
Термопомпа 14 kW AUX ACHP-H14/5R3HA (трифазна) - 7760 лв.
Термопомпа 16 kW AUX ACHP-H16/5R3HA (трифазна) - 8030 лв.

Високоефективна и енергоспестяваща система за климатизация на дома и снабдяване с битова гореща вода:
AUX предлага решения с най-висок енергиен клас A+++ в режим на отопление и подаване на вода към подовото отопление с температура 35ºС, напълно достатъчно да поддържате перфектната температура вкъщи, без да натоварвате семейния си бюджет, както и широк диапазон на работа при външни температури от -25⁰C при отопление до +52⁰C при охлаждане.

Термопомпите AUX предлагат меню на български език, а също и
Wi-Fi управление. за да имате контрол над системата бързо и удобно от вашия смартфон.
Сплит термопомпа (вътрешно и външно тяло), работеща с екологичния фреон R-32. Моделът може да се използва както за охлаждане, така и за отопление, осигурявайки до 65⁰C температура на водата. Освен за отопление на жилището, може да ползвате за топлената вода и за битови нужди. Отличава се със стабилни температури при работен диапазон до -25 ⁰C при отопление и до +52 ⁰C при охлаждане.

Ненадминат комфорт при отопление
Термопомпите AUX поддържат 9 нива на комфортна температура в зависимост от външните условия, като всяко ниво автоматично регулира температурата на водата в подовата инсталация и/или конвекторите в зависимост от външната температура, за да осигури максимален комфорт в дома Ви.
Сигурността на работа дори в екстремни граници е важна черта на термпомпените системи на AUX. Може да разчитате на стабилна работа в режим „Отопление“при външна температура дори -25ºС, а при охлаждане до +52 ºС, което ще ви донесе спокойствие както в студените зимни дни, така и в горещите летни.

Функцията „Отдалечен контрол“ чрез Wi-Fi е вградена в термопомпите AUX.
Чрез приложение на мобилния си телефон лесно може да регулирате температурата в дома си, да включите или изключите термопомпата или да контролирате топлата вода за битови нужди.

Функция за дезинфекция на БВГ (анти легионела)
Често пренебрегван факт е възможното развитие на бактерии (пр. легионела) във водопроводната система. За да осигурите безопасна и здравословна битова гореща вода, настройте функцията „Дезинфекция“ един път седмично. Термопомпата повишава температурата на водата до 65ºС за 15 мин., постигайки стерилизация от 99.99%.

Работа при ниски температури
Дори при -25 ºC външна температура термопомпата AUX може да осигури 44ºC вода само в термопомпен режим – без допълнително използване на нагревател, което е напълно достатъчно за подово отопление и комфорт в дома Ви.

Режим „Ваканция“
Може да бъдете спокойни по време на зимната си ваканция с натискането на единединствен бутон. Термопомпата влиза в режим „Ваканция“ намалявайки консумацията до минимум, но в същото време защитава машината и дома ви от замръзване.

Компресор: DC Twin Rotary
Гаранция 36 месеца

- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ ТУК!  

Телефон за консултация: 0988 888 286

Сигурна доставка до цялата страна.

С възможност за разсрочено плащане.

Намерете ни във Facebook: E-Solar - Отоплителни и слънчеви инсталации 


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 6,200.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 578.67 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба
Термопомпа Crystal LAVA
Буферен съд Crystal
Термопомпа AUX сплит