**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Wi-Fi термостат COMPUTHERM E280 жичен

Жичен Wi-Fi термостат за системи с радиаторно и/или подово отопление

Жичният Wi-Fi термостат COMPUTHERM E280 може да се използва за управление на свързаното към него устройство (напр. газов котел или др.) и за проверка на текущото му състояние с помощта на Вашия смартфон или таблет през интернет. Лесно се свързват и поемат управлението на всеки газов, пелетен, електрически котел и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V.

С помощта на продукта системата за отопление/охлаждане на Вашия апартамент, къща или ваканционен дом може да бъде управлявана от всяко място и по всяко време.

Термостатът е особено подходящ за управление на системи за подово отопление благодарение на допълнителния сензор за подова температура, който е в комплекта и може да се свърже.


Този продукт е особено полезен, когато не използвате апартамента или къщата си по предварително определен график, напускате дома си за неопределен период от време през отоплителния сезон или възнамерявате да използвате ваканционния си дом и през отоплителния сезон.

Термостатът има две безпотенциални релета, които се включват едновременно, поради което може да управлява два независими апарата. Двете едновременно работещи релета, вградени в устройството, гарантират, че термостатът може лесно да активира или включва или изключва помпа и зонов вентил, в допълнение към стартирането на котела. По този начин, използвайки няколко Wi-Fi термостата тип COMPUTHERM E280, една отоплителна система може лесно да бъде разделена на зони без отделна система за контрол на зоните.


СИГУРНА ДОСТАВКА ДО ЦЯЛАТА СТРАНА!


- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Facebook: E-Solar - Отоплителни и слънчеви инсталации  Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 148.00лв.


Подобни продукти