**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Битов бойлер TESY BiLight SLIM 80 л. със серпентинa

Битов бойлер TESY BiLight SLIM с високоефективна серпентина 80 л. 

GCVS(L) 803830 B11 TSR

  • Обем 77l. - 80l.
  • Mощност - 3000 W
  • Меден нагревател
  • Изводи за серпентината - отляво
  • Гаранция - 5 години

Електрическите бойлери от гамата BiLight Slim с вграден топлообменник /серпентина/.
Високоефективната серпентина позволява свързването и към алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви колектори, газови котли и котли на твърдо гориво. Намалете разходите за отопление с бойлерите на Tesy.

PISTON EFFECT за контрол на скоростта на входящата вода и увеличаване на количеството топла вода с до 15%. Новият дизайн на струйника, изработен от неръждаема стомана, забавя бързото смесване на водата и създава уникалния PISTON ефект, осигуряващ до 15% повече топла вода. Технологията е в процес на патент.
INSUTECH - технология за високоефективна изолация и изключително ниски топлинни загуби. До 16% по-висока енергийна ефективност, премахване на термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка.
Bilight индикация за лесно и бързо разпознаване на режимите на работа. Ключ с два режима на работа. Ключът има два работни режима, визуализирани с промяна на цвета на светлинния индикатор. Той показва кога уредът работи в режим “затопляне”, кога е достигнал максимална температура и е “готов за употреба”.
Удобен терморегулатор - в основата на бойлера е монтиран механичен терморегулатор, който е по-голям, удобен за ползване и позволява плавна настройка на температурата. Степените са отбелязани с точки, които са изпъкнали и позволяват дори и на незрящи или възрастни хора да разберат на коя степен е поставен терморегулатора.
Ел. ключ за включване и изключване на уреда
Защита против замръзване
Стъклокерамично покритие за защита от корозия
Плазмено заваряване на водосъдържателя за дълъг живот

INSUTECH e технология за високоефективна изолация. Премахване на термомоста между водосъдържателя и планката за стенен монтаж, осигуряващо до 16% по-ниски енергийни загуби.

PISTON ефект - Патентована конструкция на струйника за входяща вода създава PISTON Effect, осигуряващ до 15% повече топла вода.
Турболатор вграден по цялата дължина на серпентината. Eлемент със специфични отвори, проектиран да разбива линейния поток на циркулиращия флуид в самата серпентина. По този начин се постига съществено увеличаване на скоростта на топлообмен между вградения топлообменник и битовата вода. Постига се до 26% по ефективен топлообмен, в зависимост от скоростта на потока и температурата на затоплящия флуид.

Плазмено заваряване - Стабилен заваръчен процес, гарантиран от компютърен контрол, без добавъчен материал, с много ниско термично въздействие върху основния метал.
Стъклокерамично покритие - прецизно нанасяне на стъклокерамично покритие на водосъдържателя за защита от корозия и висока хигиена на водата, без промяна на нейния физичен, химичен и биологичен състав. 
BiLight (двуцветен) светлинен индикатор, визуализиращ двата режима на работа: ЗАГРЯВАНЕ - червена светлина и ГОТОВ ЗА ПОЛЗВАНЕ - синя светлина.

Хигиенен сертификат - за чиста питейна вода, съгласно европейска директива 98/83 EU. Сертификатът гарантира, че в своите уреди компанията влага материали, които не променят физичните, химичните и биологичните свойства на водата.

Прекъснат термостат - представлява премахване на връзката между водосъдържателя и монтажната планка. Технологията гарантира до 16% по-ниски енергийни загуби.
Капилярен термостат.


Водосъдържател със стъклокерамично покритие;
Вертикален монтаж;
Водосъдържател с леви изводи на серпентината;
Обем на водосъдържателя в литри;
Диаметър на бойлера в см.;
Мощост на нагревателя с номинална мощност (W);
Термоиндикатор;
Електрически ключ;
Външен терморегулатор.

Необходимо време за загряване на водата в бойлера от 15°С до 60°С. 0:20

При бойлери с две серпентини на мошност - при максимална мощност;
При бойлери със серпентина-при подаване на топлинна енергия чрез топлообменник;
При уреди с две серпентини- при подаване на топлинна енергия чрез по-мощния топлообменник.
Топлинни загуби на уреда за 24 часа, при температура на водата в бойлера 65°С - 1,032kWh/24h

С възможност за разсрочено плащане с удобни индивидуални месечни погасителни вноски. 

Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 

Сигурна доставка до цялата страна.

Facebook:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 490.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 45.73 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Термопомпи Di Calore
Термопомпа сплит GT