**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Битов бойлер TESY BiLight SLIM 80 л. със серпентинa

Битов бойлер TESY BiLight SLIM с високоефективна серпентина 80 л. 

GCVS(L) 803830 B11 TSR

  • Обем 77l. - 80l.
  • Mощност - 3000 W
  • Меден нагревател
  • Изводи за серпентината - отляво
  • Гаранция - 5 години

Електрическите бойлери от гамата BiLight Slim с вграден топлообменник /серпентина/.
Високоефективната серпентина позволява свързването и към алтернативни източници на топлинна енергия, като слънчеви колектори, газови котли и котли на твърдо гориво. Намалете разходите за отопление с бойлерите на Tesy.

PISTON EFFECT за контрол на скоростта на входящата вода и увеличаване на количеството топла вода с до 15%. Новият дизайн на струйника, изработен от неръждаема стомана, забавя бързото смесване на водата и създава уникалния PISTON ефект, осигуряващ до 15% повече топла вода. Технологията е в процес на патент.
INSUTECH - технология за високоефективна изолация и изключително ниски топлинни загуби. До 16% по-висока енергийна ефективност, премахване на термовръзката между водосъдържателя и монтажната планка.
Bilight индикация за лесно и бързо разпознаване на режимите на работа. Ключ с два режима на работа. Ключът има два работни режима, визуализирани с промяна на цвета на светлинния индикатор. Той показва кога уредът работи в режим “затопляне”, кога е достигнал максимална температура и е “готов за употреба”.
Удобен терморегулатор - в основата на бойлера е монтиран механичен терморегулатор, който е по-голям, удобен за ползване и позволява плавна настройка на температурата. Степените са отбелязани с точки, които са изпъкнали и позволяват дори и на незрящи или възрастни хора да разберат на коя степен е поставен терморегулатора.
Ел. ключ за включване и изключване на уреда
Защита против замръзване
Стъклокерамично покритие за защита от корозия
Плазмено заваряване на водосъдържателя за дълъг живот

INSUTECH e технология за високоефективна изолация. Премахване на термомоста между водосъдържателя и планката за стенен монтаж, осигуряващо до 16% по-ниски енергийни загуби.

PISTON ефект - Патентована конструкция на струйника за входяща вода създава PISTON Effect, осигуряващ до 15% повече топла вода.
Турболатор вграден по цялата дължина на серпентината. Eлемент със специфични отвори, проектиран да разбива линейния поток на циркулиращия флуид в самата серпентина. По този начин се постига съществено увеличаване на скоростта на топлообмен между вградения топлообменник и битовата вода. Постига се до 26% по ефективен топлообмен, в зависимост от скоростта на потока и температурата на затоплящия флуид.

Плазмено заваряване - Стабилен заваръчен процес, гарантиран от компютърен контрол, без добавъчен материал, с много ниско термично въздействие върху основния метал.
Стъклокерамично покритие - прецизно нанасяне на стъклокерамично покритие на водосъдържателя за защита от корозия и висока хигиена на водата, без промяна на нейния физичен, химичен и биологичен състав. 
BiLight (двуцветен) светлинен индикатор, визуализиращ двата режима на работа: ЗАГРЯВАНЕ - червена светлина и ГОТОВ ЗА ПОЛЗВАНЕ - синя светлина.

Хигиенен сертификат - за чиста питейна вода, съгласно европейска директива 98/83 EU. Сертификатът гарантира, че в своите уреди компанията влага материали, които не променят физичните, химичните и биологичните свойства на водата.

Прекъснат термостат - представлява премахване на връзката между водосъдържателя и монтажната планка. Технологията гарантира до 16% по-ниски енергийни загуби.
Капилярен термостат.


Водосъдържател със стъклокерамично покритие;
Вертикален монтаж;
Водосъдържател с леви изводи на серпентината;
Обем на водосъдържателя в литри;
Диаметър на бойлера в см.;
Мощост на нагревателя с номинална мощност (W);
Термоиндикатор;
Електрически ключ;
Външен терморегулатор.

Необходимо време за загряване на водата в бойлера от 15°С до 60°С. 0:20

При бойлери с две серпентини на мошност - при максимална мощност;
При бойлери със серпентина-при подаване на топлинна енергия чрез топлообменник;
При уреди с две серпентини- при подаване на топлинна енергия чрез по-мощния топлообменник.
Топлинни загуби на уреда за 24 часа, при температура на водата в бойлера 65°С - 1,032kWh/24h

С възможност за разсрочено плащане с удобни индивидуални месечни погасителни вноски. 

Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 

Сигурна доставка до цялата страна.

Facebook:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 490.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 45.73 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Термопомпи Di Calore
Климатик SENDO Ikaros 12000BTU

Климатик SENDO Ikaros 12000BTU

Обадете се за цена

Термопомпа сплит GT