**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Газов котел FERROLI DIVACONDENS F24

Стенен газов котел FERROLI DIVACONDENS F24 kW


Производител    Италия

Ширина              400 mm

Височина           680 mm

Дълбочина         330 mm

Максимална отоплителна мощност  25 kW

Минимална отоплителна мощнос     10 kW

Обем на разширителен съд   8 L

Обем на водата в отоплителния кръг   8 L

Маса (празен)     35 kg

Гаранция             2 години


Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 

    

ЦЕНИ АКТУАЛНИ КЪМ 01.12.2022г:

FERROLI DIVACONDENS F24 kW  - 1 725,00 лв.  1552,00 лв.

FERROLI DIVACONDENS F28 kW - 1 875,00 лв.  1687,00 лв.


Двуконтурен стенен газов полу-кондензен котел FERROLI DIVACONDENS F24. С меден топлообменник за отопление и с неръждаема стомана на БГВ на топлообменника. Има възможност за работа на ниска и на висока температура и разполага със светещ дисплей за лесен контрол, с възможност за дистанционно управление. Също има микропроцесорно PCB управление против заклинване на помпата при неактивност на котела повече от 24 часа. Газовият котел FERROLI DIVACONDENS е подходящ за подвързване към соларна инсталация. 

DIVACONDENS предлага максимални резултати с минимални усилия. Добре познатата технология на котел с горелка е подобрена по най-простия начин със здрав възстановяващ топлообменник, подгряващ първичния контур с топлината на кондензация на димните газове.

 

 > ОБХВАТ

DIVACONDENS предлага два модела за отопление и проточно подгряване на гореща вода за битови нужди: ПРИНУДИТЕЛНА ТЯГА, ХЕРМЕТИЗИРАНА КАМЕРА

F 24 Максимална топлинна мощност 25.0 kW

F 28 Максимална топлинна мощност 28.0 kW

 

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

> Котел с принудителна тяга, от неръждаема стомана AISI 304, горелка под атмосферно налягане

> Двоен топлообменник: първичен меден с алуминиево покритие, топлообменник на БГВ от неръждаема стомана

> Система за възстановяване на енергия от димните газове за предварително подгряване на първичния контур

> Дисплей с течни кристали с осветен фон за улеснение на потребителя

> Възможност за управление с модулиращо дистанционно управление

> Табло за управление с микропроцесор осигурява защита от блокиране на циркулационната помпа след престой от 24 часа

> Устройство за предварително подгряване на горещата вода за битови нужди

> Кондензационен модул за превключване по налягане

> Свързване със соларни системи: готов за БГВ в комбинация със соларни системи

 

> МАКСИМАЛЕН КОНТРОЛ И ИКОНОМИИ

Дистанционно управление Ромео

DIVACONDENS може да бъде използван с множество дистанционни управления и таймери за управление на температурата на уреда. Дистанционното управление РОМЕО се предлага в четири модела, позволяващи програмиране на седмични или дневни програми и възможност за избор на безжична или жична връзка. РОМЕО използва комуникационен протокол Opentherm®. Модулиращата функция на РОМЕО позволява топлинната мощност на котела да бъде прогресивно намалявана с наближаване на зададената температура в помещението. Това подобрява комфорта и премахва риска от резки изменения на мощността с последващи икономии на енергия.

 

> ВКЛЮЧВАНЕ НА СОЛАРНА ИНСТАЛАЦИЯ

ЛЕСНА СОЛАРНА ФУНКЦИЯ

DIVACONDENS е оборудван с електроника, която опростява включването на соларни системи с естествена или с принудителна циркулация. Микропроцесорът следи температурата на водата, постъпваща от соларната система чрез сензор за температурата на БГВ и включва горелката само ако е необходимо. В такъв случай котелът подава само необходимата топлина за достигане на зададената температура от потребителя, позволявайки икономии на енергия дори с по-студените периоди.

 

> БЕЗОПАСНОСТ И КОМФОРТ

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА


> ЗАЩИТА ОТ ЗАМРЪЗВАНЕ

Ако в режим на готовност, температурата падне до 5°C (температурата, измерена от сензора за отопление или БГВ), горелката запалва автоматично на минимална мощност и се включва циркулационната помпа. По този начин устройството е защитено от замръзване и съпътстващите повреди. Тази функция възможна, ако котелът е захранен с газ и с електрическа енергия.

> ЗАЩИТА ОТ БЛОКИРАНЕ

Помпата се включва автоматично за пет секунди след престой от 24 часа.. Този режим на защита се прилага и за отклоняващия клапан. Тези предпазни мерки предотвратяват блокирането на компонентите при продължителни престои.

> ПОСЛЕДВАЩА ЦИРКУЛАЦИЯ

Тази функция позволява възстановяването на топлината, съдържаща се в топлообменника на отоплителния кръг и предаването на тази топлина на отоплителната система и, като следствие, в помещенията. Това е последваща функция (със задавана продължителност) и се включва след изключване на горелката в режим на отопление.

> ПРОТОКОЛ ЗА КОМУНИКА ЦИЯ OPENTHERM

Протоколът за комуникация Opentherm е използван на таблата за управление на котлите DIVACONDENS. Независимо от споменатата по-горе възможност за свързване с дистанционно управление РОМЕО, Opentherm позволява включване на други спомагателни устройства, например, зонов електронен контролер FZ4 или зоново устройство DADO ZONE. Opentherm, като цифров протокол, позволява на спомагателните устройства интеграция с котела с пълно осъществяване на функциите за управление и информация за състоянието на котела.

 


С възможност за разсрочено плащане. 


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: С поръчка
  • 1,552.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 144.85 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
Пелетен бункер
Климатик SKYWORTH 12 BTU