**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Индукционен електрически котел за отопление

Индукционен електрически котел за отопление


Модели:

RZ-CNL-6  6 kW 40 - 80 м2 2600 лв.

RZ-CNL-8  8 kW 60 - 100 м2 - 2800 лв.

RZ-CNL-10 10 kW 80 - 120 м2 - 2900 лв.


Технологията за магнитна индукция е изобретена за пестене на електроенергия.

Спестяванията с помощта на тази технология ви позволяват да спестите 30% или повече от електроенергия.

Същността на технологията е, че мощността на устройството се засилва от магнитно поле, а не от консумация на ток, производителността на оборудването става по-висока и времето за нагряване при същите условия е по-малко и съответно консумацията на ток става по-малко. Това е доказано от множество сравнителни експерименти с конвенционални електрически котли. Феноменът на електромагнитната индукция, който кара бойлера да загрява водата с много висока скорост, се характеризира с висока енергийна ефективност, достигаща 99%, и значително по-ниска консумация на електроенергия в сравнение с традиционните електрически нагреватели (от 30% до 50%). Използваните решения в индукционния котел го правят изключително ефективен и издръжлив уред. Това се дължи, наред с други неща, на липсата на движещи се части и факта, че охлаждащата течност (вода) не влиза в контакт с нагревателния елемент. Липсата на отопление или движещи се части в пряк контакт с охлаждащата течност елиминира необходимостта от превантивна поддръжка. В индукционния котел се извършва електромагнитно пречистване на водата, което предотвратява полепването на варовик по тръби, вентили, помпи и друго оборудване на системата за централно отопление. Индукционният котел работи с всякакви отоплителни системи от медни, стоманени, пластмасови тръби. Може да работи и с други независими захранвания.


Спестявания от 30%

Индукционните котли спестяват от 30% в сравнение с традиционните системи за отопление.

Спестяване от поддръжка на инсталацията.

Т.к. не се образува котлен камък, не се налага ремонт и поддръжка на котела.

Безопасност и екологичност.

Пълна взриво- и пожаробезопасност.

Без вредни емисии и радиация.


Същината на технологията е, че мощността на устройството се повишава за сметка на магнитно поле, а не за сметка на потреблението на ток. Производителността на оборудването се повишава и е необходимо по-малко време за нагряване при същите условия, което води и до по-ниска консумация на ток. Това е доказано от много експерименти, в сравнение с обикновените електрически котли. 

- Максимални спестявания от 30%

- Икономията се постига благодарение на съвременните сензори и алгоритми за работа. Индукционният котел е идеален за системи за подово отопление, както и за отопление с батерии.

- Лесен монтаж и използване

- Монтажът на котела не изисква допълнителни технически изисквания, като газови котли или котли на твърдо гориво (въглища, пелети, дърва за огрев). Котелът може да се управлява с вашия смартфон

- Компактност: За поставяне на индукционен котел е необходимо много малко пространство. До 2 пъти по-малко отколкото за обикновен бойлер.СИГУРНА ДОСТАВКА ДО ЦЯЛАТА СТРАНА!


- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Facebook: E-Solar - Отоплителни и слънчеви инсталации  

Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 2,600.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 242.67 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба
Термопомпа сплит GT
Термопомпа Crystal LAVA
Климатик SENDO AEGEAN
Климатик SENDO PEGASUS