**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Климатик SENDO PEGASUS

Инверторен климатик SENDO PEGASUS 12000 BTU

Най-високият клас климатик SENDO!

Серията PEGASUS A+++ е единствената, проектирана в Япония от технологичен институт.

Енергиен клас до А+++/А++  Фреон: R32

COP отопление (топъл климат): А+++

Тегло КГ. (вън/вътр. тяло): 33 + 7,5

ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ТИХ!

Подобреният дизайн на въздушната камера, работното колело с голям диаметър и високоефективният PG двигател помагат на вътрешното тяло да осигури по-добро разпределение на въздуха и потока с изключително ниско ниво на шум от 20 dB, като по този начин осигурява комфортни условия през нощта.

SENDO на японски означава Свежест и именно тази концепция ни вдъхнови, когато започнахме да реализираме мечтата си. Днес СЕНДО е в състояние да промени качеството на въздуха, който дишаме, в средата, в която живеем. Инверторните климатици SENDO  използват технология, при която се постига по-висока енергийна ефективност, тъй като мощността се регулира постепенно и автоматично на оптимално ниво в зависимост от зададената температура и условията в помещението.  Съотношението между отдавана и консумирана енергия е с по-висока стойност, което влияе положително върху сметките за електричество и можете да поддържате комфортна температура в помещението на цената на по-малко количество енергия. Затова в съвременните условия инверторната технология е по-препоръчвана и предпочитана от конвенционалната. Произход Китай.

В допълнение към своя ергономичен дизайн, който му позволява да работи високо при много ниски A++ A+++ нива на шум, той също така разполага с всички тези технологии, необходими при ежедневната му работа, като същевременно има златно покритие на вътрешното и външното тяло за допълнителна защита срещу корозия. 

Ние ви позволяваме да откриете японската технология, надеждността и нейните предимства. Уникална комбинация от издръжлива конструкция, най-нова технология за автоматизация, екологичен профил и изключително ниски нива на шум.

Когато проучването и дизайнът се извършват от експертите, тогава резултатът "вее" с въздух на технология и свежест. Освен това притежава функции: Follow me/Следвай ме, Sleep, ECO, Turbo, Таймер, Автоматично почистване, Автоматично рестартиране, Откриване на теч на охлаждаща течност и защита срещу колебания на електрическото напрежение (130-270V), 24-часов таймер, Функция ECO+ осигурява оптимална консумация на енергия, Регулиране на посоката на въздушния поток, Самостоятелен диагностичен контрол.


Свеж въздух HEPA и PM2.5

Използването на 2 вида HEPA филтри и PM2.5 филтър гарантира пълната стерилизация на въздуха от всякакви бактерии и вредни частици.

Уникален дизайн и страхотна производителност

Добавяйки Pegasus към нашата вече голяма и разнообразна гама в категорията на стенните климатици, ние ви позволяваме да откриете японската технология и надеждност и нейните предимства. Pegasus запазва най-добрите характеристики на останалата част от серията Sendo и ги обогатява чрез добавяне на топ A+++ ефективност на охлаждане/отопляване. 

Новото преработено приложение SENDO Smart ви предоставя цялата информация на вашия мобилен телефон.
Управлявайте климатика си дистанционно, с гласови команди чрез Google Assistant и Alexa, задавайте таймери, получавайте известия за поддръжка на вашия климатик или за всякакви неизправности, вижте информация за времето или тарифа.

Температура Ефективност (BTU/h) 3900
Енергиен клас на отопление A++
Енергиен клас на отопление на топла зона A+++
Рейтинг на енергийна ефективност (SEER) 8.5
Степен на топлинна ефективност (SCOP) 4,6
Диапазон на охлаждащата мощност (kw) до 3.8
Изсушаване lt/час 1.2
Функция Follow me да
Мощност на охлаждане 3500
Консумация на енергия в kWh на година (охлаждане) 144
Консумация на енергия в kWh на година (отопление) 961
За пространства (m2) 24
Ниво на шум в db (H/M/L) на вътрешното тяло
Вътрешно тяло (високо / средно / ниско) 40/38/36/34/31/26
Външно тяло (db) 54
Размери в mm (В x Ш x Д) 255 x 790 x 203
Вътр. Единица (ВxШxД mm) 585 x 810 x 280

PEGASUS е проектиран да ви предостави някои от най-важните експлоатационни характеристики, които търсите в един климатик, на възможно най-ниска цена. 170V като минимален диапазон на работно напрежение е една от тях и комбиниран с възможността за оптимално разпределение на въздуха и потока във всички посоки на помещението, той предлага впечатляващо ниска консумация без никакъв компромис в производителността. 

Екологичният хладилен агент R32 и инверторната технология подчертават вниманието към детайла и са точно това, което искате от един климатик! 


Добавяйки PEGASUS към нашата вече голяма и много качествена гама в категорията стенни климатици, ви позволяваме да откриете най-новата технология и надеждност и нейните предимства. PEGASUS запазва най-добрите характеристики на останалата част от серията SENDO и ги обогатява чрез добавяне на първокласна A+++/А++ ефективност при охлаждане/отопление. Уникална комбинация от издръжлива конструкция, най-съвременна автоматизация, екологичен профил и изключително ниски нива на шум. Когато науката и дизайнът се извършват от специалисти, тогава резултатът полъхва с въздух на технология и свежест.

Тегло КГ. (вън/вътр. тяло): 33 + 7,5


ПРЕДИМСТВА:

1. Режим на ниско напрежение. Климатикът може да работи с входно напрежение, понижено до 170V.

2. Дълго разстояние на въздушния поток. Разстоянието на въздушния поток може да достигне 15 метра.

3. Безшумен дизайн. Големият компресор в сътрудничество с най-добрата система за топлообмен осигуряват по-добро охлаждане.


- Автоматично размразяване

- Самодиагностика при неизправност

- Функция Сън

- Функция Турбо

- Автоматичен рестартиране

- Таймер

- Антибактериална функция

- Самопочистване

- Въздушен поток нагоре и надолу

- Функция "следвай ме"

- Тегло (КГ): 33 + 7,5


Сигурна доставка в цялата страна.

http://www.sendoitalia.com/

*Цената е без включен монтаж!

ЗА КОЛИЧЕСТВА - ОТСТЪПКИ! ТЪРСИМ ПАРТНьОРИ В ЦЯЛАТА СТРАНА.

- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ ТУК!  

Телефон за консултация: 0988 888 286


Сигурна доставка до цялата страна.

С възможност за разсрочено плащане.


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 1,480.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 138.13 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти