**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Климатик SENDO Ikaros 12000BTU

Инверторен климатик SENDO IKAROS, 12000BTU

SENDO SND-12IKS-ID IKAROS

SENDO SND-12IKS-OD IKAROS

Климатик / SENDO 12.000 BTU (set) 

ПРЕДИМСТВА: Инвертор, Фреон: R32, Енергийна ефективност до A+/A++ и до A+++ за топъл климат, Възможност за WiFI 

Цвят: бял.

SENDO на японски означава Свежест и именно тази концепция ни вдъхнови, когато започнахме да реализираме мечтата си. Днес СЕНДО е в състояние да промени качеството на въздуха, който дишаме, в средата, в която живеем. 

Инверторните климатици SENDO  използват технология, при която се постига по-висока енергийна ефективност, тъй като мощността се регулира постепенно и автоматично на оптимално ниво в зависимост от зададената температура и условията в помещението.  Съотношението между отдавана и консумирана енергия е с по-висока стойност, което влияе положително върху сметките за електричество и можете да поддържате комфортна температура в помещението на цената на по-малко количество енергия. Затова в съвременните условия инверторната технология е по-препоръчвана и предпочитана от конвенционалната. Произход: Китай 

http://www.sendoitalia.com/

IKAROS е важно допълнение към нашата гама от стенни модули за дома. Икономична работа с входно напрежение 170V, въздушен поток на 15 м и тих дизайн са някои от характеристиките, които го правят несравним избор. Последно поколение охлаждаща течност с екологичен профил R32, инверторна технология и дистанционна WiFi функция просто допълват едно от най-изчерпателните предложения за климатизация за дома на Sendo. Работа с ниско напрежение. Климатикът може да работи при входно напрежение, понижено до 170V. Дълго разстояние на въздушния поток. Разстоянието на въздушния поток може да достигне 15м. Безшумен дизайн. Големият компресор в комбинация с най-добрата система за топлообмен осигурява по-добро охлаждане. Стандартна гаранция 3 години.

С възможност за разсрочено плащане с удобни индивидуални месечни погасителни вноски. 

Нашата фирма е официален представител на климатици SENDO за Благоевград

Контакти магазин: кликни ТУК  

Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 


 Facebook : E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери 

Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 760.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 70.93 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Обадете се за цена

Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Термопомпи Di Calore