**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Контакт с дистанционно управление по телефон COMPUTHERM GSM158

  • Контакт с дистанционно управление по телефон COMPUTHERM GSM158

Контакт с дистанционно управление по телефон COMPUTHERM GSM158  е интелигентно устройство за подключване към електрическата мрежа /контакт/. На неговия контакт се появява или изчезва напрежение в резултат на телефонно обаждане или SMS, изпратени от телефона на потребителите. Устройството изпраща обратно SMS на потребителя за изпълнените операции.
Електрическият уред, подключен към устройството GSM158 става дистанционно управляем по GSM. Натоварването е: 3kW; 230V;16A; 50Hz.
Устройството е способно да управлява автоматично чрез отложено включване или включване по време други уреди /например поливна помпа/ във вашия дом или вила.
Освен това естествено остава възможността устройството да бъде управлявано по телефон. Подробното описание на отложено включване / изключване на устройството ще намерите в т. 5.4, а описанието за включване / изключване по време ще намерите в т. 5.5.
Устройството GSM158 е подходящо да управлява вашата отоплителна или охладителна инсталация в дома или вилата Ви. С помощта на подключения датчик за температура уреда е подходящ за поддържане на предварително настроена температура или  температурен диапазон, по този начин се осигурява темпериране на помещението и защита от замръзване. Благодарение на това, че може да се задейства по GSM, осигурява възможност дистанционно да задейтваме отоплението /например преди пристигането Ви отоплението да бъде включено/.  Ако искате да ползвате устройството за управление на системата за отопление или охлаждане, прочетете подробното описание в т. 5.6.
Устройството работи с произволна активна SIM карта.


Сигурна доставка до цялата страна чрез Еконт


- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 236.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 22.03 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба