**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Купи на кредит с UniCredit или TBI

Изплащане с UniCredit / TBI 

ВАЖНО!!!

ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ СА С ОСКЪПЯВАНЕ 1% НА МЕСЕЦ ЗА СРОК ОТ 3 ДО 48 МЕСЕЦА.

СУМАТА, ЗА КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТСТВА НА ИЗПЛАЩАНЕ, ТРЯБВА ДА Е НЕ ПО-МАЛКА ОТ 150 ЛВ. 

Разбира се, кредитирането може да става и не на пълната цена на изделието, което искате да закупите. Ако вие притежавате някакви средства, с тях можете да заплатите част от цената като първоначална вноска, а останалата част да бъде доплатена с кредитиране. 


Подробни стъпки за кандидатстване онлайн за закупуване на продукти на изплащане:


1. Изберете продукт от сайта и натиснете бутона нa UniCredit Consumer Financing или оранжевия Купи с кредит TBI Bank.

2. С помощта на калкулатора лесно можете да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане. Изберете най-удобния за Вас вариант. Изберете дали ще искате да внесете първоначална вноска или не. Ако да, въведете сумата и натиснете "Изчисли". Системата автоматично ще направи калкулацията на месечната вноска за всеки посочен от Вас срок на кредита.

3. Изберете периода, за който желаете да кандидатствате /брой месеци – от 3 до 36 за TBI/ до 48 за Unicredit/, и натиснете бутон „Изчисли“ за промяна  - съответно за различните брой месеци има различни месечни вноски, които ще Ви се покажат автоматично.

4. След като вече сте избрали желаната месечна вноска и период, попълнете данните си в системата.

5. Ако сте избрали Уникредит: Запознайте се и сложете отдолу отметка в квадратчето „Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани от "Уникредит Кънсюмър Файненсинг" ЕАД съгласно условията описани ТУК". Натиснете оранжевия бутон ТУК и прочетете условията, отбелязани от Unicredit.

Ако сте избрали TBI: Прочетете и поставете отметка на "Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани от Ти Би Ай Банк, като прочетох и разбрах текста в документа ЗАЯВЛЕНИЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ. Фирмата е администратор на лични данни, с удостоверение в КЗЛД 371562. След това натиснете "Напред към данните за клиента" и попълнете данните си. 


6. След като сте готови, служител ще се свърже с Вас по телефона. Ще попълни необходимата информацията за искането за кредит и ще Ви уведоми в рамките на 15 минути дали сте одобрен за кредита.

7. При одобрение от Unikredit, договорът се изпраща автоматично на посочения от Вас e-mail и се счита за сключен след потвърждение от Ваша страна (кликване на изпратения линк на пощата и потвърждение със SMS). В случая няма физическо изпращане на хартиения договор и по този начин се улеснява клиента. Той има договора си на e-mail-а. Не е необходимо да се прави каквото и да било допълнително.

8. При одобрение от TBI, ние ще Ви изпратим договора за кредит и всички необходими документи по куриер (ако е на място в магазина - всичко става на момента), а Вие направете копие на личната си карта - лице и гръб.

9. Собственоръчно напишете "Вярно с оригинала" на копието и се подпишете.

10. Изпратете запечатано копието до нас пак по куриер.

11. Когато получим обратно всички подписани от Вас документи (искане/договор за потребителски кредит, декларация за съгласие за обработка на лични данни, копие на лична карта и подписана фактура за покупката, ние ги предоставяме респективно на UniCredit Bulbank /или TBI за активиране на кредита и осигуряване на финансиране. 

12. Очаквайте доставка на продукта според уговорената дата.


Телефон: 0988 888 286


Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
Извън наличност
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ!!!
Извън наличност
Извън наличност
 Кои сме ние

Кои сме ние

Обадете се за цена

Марки, с които работим:              ALFA PLAM - п...
Марки, с които работим: DEFRO

Марки, с които работим: DEFRO

Обадете се за цена

Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Пелетна камина MBS 18
Подов климатик Gree GEH
Термопомпи Di Calore
Пелетен котел FIRESTAR
ТЕРМОПОМПА TOSHIBA ESTIA