**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба

Изплащане с UniCredit / TBI / ДСК / Pariba

ВАЖНО!!!

ВСИЧКИ НАШИ ПРОДУКТИ НА ИЗПЛАЩАНЕ СА С ОСКЪПЯВАНЕ 1% НА МЕСЕЦ ЗА СРОК ОТ 3 ДО 48 МЕСЕЦА.

СУМАТА, ЗА КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ КАНДИДАТСТВА НА ИЗПЛАЩАНЕ, ТРЯБВА ДА Е НЕ ПО-МАЛКА ОТ 150 ЛВ. 

Разбира се, кредитирането може да става и не на пълната цена на изделието, което искате да закупите. Ако вие притежавате някакви средства, с тях можете да заплатите част от цената като първоначална вноска, а останалата част да бъде доплатена с кредитиране. 


Подробни стъпки за кандидатстване онлайн за закупуване на продукти на изплащане:


1. Изберете продукт от сайта и натиснете бутона нa UniCredit Consumer Financing или оранжевия Купи с кредит TBI Bank.

2. С помощта на калкулатора лесно можете да се ориентирате за сроковете и оскъпяването на предлаганите схеми за разсрочено плащане. Изберете най-удобния за Вас вариант. Изберете дали ще искате да внесете първоначална вноска или не. Ако да, въведете сумата и натиснете "Изчисли". Системата автоматично ще направи калкулацията на месечната вноска за всеки посочен от Вас срок на кредита.

3. Изберете периода, за който желаете да кандидатствате /брой месеци – от 3 до 36 за TBI/ до 48 за Unicredit/, и натиснете бутон „Изчисли“ за промяна  - съответно за различните брой месеци има различни месечни вноски, които ще Ви се покажат автоматично.

4. След като вече сте избрали желаната месечна вноска и период, попълнете данните си в системата.

5. Ако сте избрали Уникредит: Запознайте се и сложете отдолу отметка в квадратчето „Съгласявам се личните ми данни да бъдат обработвани от "Уникредит Кънсюмър Файненсинг" ЕАД съгласно условията описани ТУК". Натиснете оранжевия бутон ТУК и прочетете условията, отбелязани от Unicredit.

Ако сте избрали TBI: Прочетете и поставете отметка на "Съгласен съм личните ми данни да бъдат обработвани от Ти Би Ай Банк, като прочетох и разбрах текста в документа ЗАЯВЛЕНИЕ ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА УСТАНОВЯВАНЕ НА ДОГОВОРНИ ОТНОШЕНИЯ. Фирмата е администратор на лични данни, с удостоверение в КЗЛД 371562. След това натиснете "Напред към данните за клиента" и попълнете данните си. 


6. След като сте готови, служител ще се свърже с Вас по телефона. Ще попълни необходимата информацията за искането за кредит и ще Ви уведоми в рамките на 15 минути дали сте одобрен за кредита.

7. При одобрение от Unikredit, договорът се изпраща автоматично на посочения от Вас e-mail и се счита за сключен след потвърждение от Ваша страна (кликване на изпратения линк на пощата и потвърждение със SMS). В случая няма физическо изпращане на хартиения договор и по този начин се улеснява клиента. Той има договора си на e-mail-а. Не е необходимо да се прави каквото и да било допълнително.

8. При одобрение от TBI, ние ще Ви изпратим договора за кредит и всички необходими документи по куриер (ако е на място в магазина - всичко става на момента), а Вие направете копие на личната си карта - лице и гръб.

9. Собственоръчно напишете "Вярно с оригинала" на копието и се подпишете.

10. Изпратете запечатано копието до нас пак по куриер.

11. Когато получим обратно всички подписани от Вас документи (искане/договор за потребителски кредит, декларация за съгласие за обработка на лични данни, копие на лична карта и подписана фактура за покупката, ние ги предоставяме респективно на UniCredit Bulbank /или TBI за активиране на кредита и осигуряване на финансиране. 

12. Очаквайте доставка на продукта според уговорената дата.


Телефон: 0988 888 286


Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
Извън наличност
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ!!!
Извън наличност
Извън наличност
 Кои сме ние

Кои сме ние

Обадете се за цена

Марки, с които работим:              ALFA PLAM - п...
Марки, с които работим: DEFRO

Марки, с които работим: DEFRO

Обадете се за цена

Климатик SENDO Cronus
Климатик SENDO Aeolos
Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Пелетна камина MBS 18
Подов климатик Gree GEH
Термопомпи Di Calore
Пелетен котел FIRESTAR
Термопомпа сплит GT
Газов бойлер BRIO
Термопомпа Crystal LAVA
Буферни съдове BMS
Буферен съд Crystal
Термопомпа AUX сплит