**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Марки, с които работим: NOBEL - соларни системи

Марки, с които работим: NOBEL International

Нашата фирма е официален представител на Nobel за Югозападна България.

Визия

NOBEL е създадена през 1975 година с цел производство на системи за отопление на водата, поставяйки високи цели по отношение на качеството във всички сектори: производствен процес, продукт и услуги. Като се инвестира в нови технологии и разработки, може да се предложат разнообразни слънчеви топлинни енергийни продукти с висока естетика и ефективност, осигуряващи надеждни и иновативни решения както за домашна употреба, така и за по-големи предприятия/съоръжения. Непрекъснатите инвестиции в научноизследователски и модернизационни програми във високотехнологичните и точни машини, в методите за индустриална автоматизация и подобряване на иновативните продукти, в обучението на човешкия потенциал и използването на висококвалифициран персонал, гарантират гъвкавост, ефективност и висока производителност. Отделът за развитие на НОБЕЛ е напълно оборудван със съвременна електромеханична лаборатория и си сътрудничи със специализирани производители на промишлено оборудване както в Европа, така и в международен план. 

Към днешна дата Nobel произвеждат за износ в над 50 държави, включително Германия, кояето е и с едни от най-високите стандарти за качество.


Човешки потенциал и съоръжения

Непрекъснати инвестиции в програмите за научни изследвания и модернизация, във високите технологии и прецизни машини, в методите на индустриалната автоматизация и подобряването на иновационните продукти, в обучението на нашия човешки потенциал и използването на висококвалифициран персонал. Всички горепосочени неща гарантират гъвкавост, ефективност и висока производителност. Фирмата разполага с отделение за развитие, оборудвано със съвременна електромеханична лаборатория, и си сътрудничи със специализирани производители на промишлено оборудване както в Европа, така и в международен мащаб.

Продукти

С вдъхновени радикални промени и нововъведения в установените методи на проектиране, производствен процес и продукти, NOBEL постигат високи стандарти на професионализъм, използвайки всички ресурси, посветени на систематичното проучване за производството на високотехнологични, модерни продукти. Благодарение на отговорността, гарантирана от ценен опит и дългосрочно ноу-хау, благодарение на служителите и решителността, компанията е уникално квалифицирана да ви предложи разнообразие от налични незабавни решения и надеждни услуги, преди и след продажбата, което прави името NOBEL синоним на качество и надеждност.

Опит

NOBEL, с помощта на своята визия, напредва бързо, увеличавайки оборота впечатляващо от година на година, като по този начин позволява да се получи все по-голям пазарен дял – доказателство за признаването на нашите цели и отдаденост.

Днес

Днес NOBEL е на преден план, заемайки значителна позиция на вътрешния пазар и за износ. Присъствието на компанията се подкрепя от мощна търговска мрежа както в Европа, така и в международен мащаб. От 2013 г. NOBEL произвеждат продукти в свои собствени нови ултрамодерни съоръжения на обща площ от 31.000 м².


ГОРЕЩА ВОДА

Широка гама от слънчеви термосифонни системи, които покриват всички нужди от битова гореща вода, което се откроява благодарение на перфектния си дизайн. Слънчевите бойлери и слънчевите колектори са идеални за генериране на топла вода (70% - 100% покритие). Те пестят енергия през цялата година, дори и в райони с много ниски условия на слънчева светлина, в този случай водата е предварително загрята, като по този начин допринася значително за намаляване на конвенционалната консумация на енергия.

ОТОПЛЕНИЕ

Слънчевите системи, които произвеждат санитарна топла вода и отопление, са най-печелившите инсталации. Само една система е достатъчна, за да се използва генерираната енергия от слънчевите панели за производство на топла вода, отопление на къщата и плувния басейн.


Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 


Нашата Facebook страница: E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери ,


Доклад Global Solar Thermal Collector Market 2020 TOP INDUSTRY PLAYERS as – GREENoneTEC, NOBEL Xilinakis, Solhart, Viessmann Werke, Prime Laser Tech

Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба