**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Марки, с които работим: Termet - газови котли

Termet - S.A. е водещ производител на оборудване за отопление в Полша - газови котли, газови бойлери, както и други продукти, базирани на възобновяеми енергийни източници. Фирмата разполага със собствена изследователска лаборатория, в която се извършва разработването, проектирането и изпитването на всички нови продукти на марката. Чрез използването на иновативни решения компанията предлага на своите клиенти продукти с високо качество и надежност, а в същото време на достъпна цена. 

Termet - S.A  е наследник на над 100 годишни традиции на фабрики за часовници "Густав Бекер.Под новото си име компанията започва своята дейност през 1945 г. с производство на часовници за дома и железопътния транспорт. През 50-те години на миналия век гамата от предлагани продукти започва да се разширява и в допълнение към часовниците започва производството на спирачки и скорости за велосипеди, кондензатори, аксесоари за телевизори, уреди за отопление и оборудване за осветление. Пробивът настъпва през 1956 г., когато Termet - S.A  започва производството на бойлери за битова гореща вода. С навлизането на газта за битово отопление, стартира и линия за производство на газови котли, като производството им става доминираниращо в производствения профил на компанията.

Независимо от газовите уреди, Termet - S.A е специализирана и в производството на програматори за автоматични перални и съдомиялни машини, туристическа екипировка (печки и лампи), универсални горелки и т.н. В момента компанията се занимава главно с производството и разпространението на отоплителни уреди и бойлери, предоставяйки на своите клиенти модерни и екологични рещения за отопление и битова гореща вода, в съответствие с философията на фирмата "Ние създаваме топлина".


Мисия:
Основната цел на Termet - S.A е ангажимент да предоставят на своите клиенти широка гама от оборудване за отопление на дома с високо качество и използване на екологични решения - преди всичко кондензни газови котли, както и продукти базирани на възобновяеми енергийни източници като термопомпи. За да следва мисията си, Termet - S.A. извършва системен анализ на различните потребности и начини за доставка на продуктите с марка  Termet  на всеки пазарен сегмент и се уверява, че клиентите могат лесно да се свържат с екипа от професионални технически консултанти, специалисти, маркетинг и продажби, както и с персонала за услуги и обучение. Девизът "Ние създаваме топлина" точно отразява първостепенната цел за осигуряване на топлинен комфорт в ежедневието на клиентите и потребителите.


Политика на качеството:
Качество на продуктите и услугите, предоставяни от Termet - S.A се определя от изискванията на клиентите, на регулаторната среда и бизнес пазарите. Продуктите на компанията отговарят на всички изискванията на международните стандарти и са структурно различни от структурата на водещи европейски фирми. Всички продукти отговарят на изискванията и директивите на ЕС. Качеството на продуктите Termet S.A. е по-голямо или най-малко равно на качеството на продуктите на конкурентни фирми. Основните цели на фирмата са предлагането на продукти с високо качество, максимална удволетвореност на клиентите от към цена, както и изпълнението на изискванията за нови чуждестранни пазари.Тази политика се реализира чрез изпълнение на следните цели за качеството на продуктите:
·         Осигуряване на качество е основна задача за всички бизнес единици на Termet - S.A.
·         Гарантирането на качеството е постоянна задача за Termet Management - S.A.
·     Изисква се квалификация на служители и се избягва създаването на нередности, за да се осигури максимално добро качество в съответствие с изискванията.
·         Политиката за качеството съзнателно се спазва от всички служители Termet - S.A.
·         Високо качество на процесите за производство.
·         Търсене на възможност за подобряване квалификацията на всеки служител.
·     Политиката за качеството е издадена в писмена форма от управлението на компанията и всички служители са запознати с нея и задължени да я спазват.
·   Сертификат за качество: Quality Certificate PN-EN ISO 9001:2009 потвърждава въвеждането и поддържането на система за управление на качеството по отношение на: проектиране, производство, продажба и сервиз на газови котли за централно отопление, болйери за битова гореща вода, термостати и други продукти на Termet - S.A.
·     Политика за опазване на околната среда: Политика за опазване на околната среда на Termet - S.A. е като производител на газови отоплителни системи и производството на енергия от възобновяеми източници, да я спазват във всички етапи на производсвения процес и маркетинга - проектиране, производството и продажба на своите продукти. По този начин компанията иска да заяви, че е приятелски настроена към околната среда. Ръководството на Termet - S.A. е наясно с влиянието на своята дейност върху околната среда и се стреми да окаже положително въздействие върху нея и да смекчи резултата от дейноста на компанията. Termet - S.A. счита, че важен елемент от корпоративната стратегия е да се защити околната среда и се води от принципа за устойчиво развитие. За постигането на тези цели Termet - S.A. се ангажира с постоянно намаляване на отрицателното въздействие върху околната среда чрез:
-          Извършване на дейности в съответствие със законовите изисквания и други норми, свързани с опазването на околната среда.
-          Предотвратяване на замърсяването.
-          Рационално използване на природните ресурси.
-          Правилното управление на отпадъците и тяхното сортиране.
-          Правилно управление на процесите свързани с въздействието върху околната среда.
-        Правилно управление на процесите за опазване на околната среда, с особен акцент върху най-важните му аспекти.
-     Постоянно подобряване на знанията и информираността на всички отдели в областта за опазване на околната среда.


Управлението на компанията Termet - S.A. се стреми да осигури прилагането и спазването на политиката за опазване на околната среда, както от отделни ръководни кадри,така и от всички служители на компанията,и следи постоянно да се подобрява ефикасността на системата за опазване на околната среда съгласно стандарт ISO 14001.


Продукти Termet:
Фирмата Termet - S.A. предлага модерни, ефективни и екологично чисти кондензни газови котли във версия за стенен и подов монтаж, газови бойлери, контролери, кондензни газови котли с голяма мощност и възможност за работа в каскада. Всички продукти се предлагат с допълнителни аксесоари. Чрез фокусиране върху производството на кондензни  газови уреди и стремежа си за постигане на екологични и икономични продукти по отношение на консумацията на енергия и в съответствие с новите директиви на ЕС - ERP и ELD, съобразени с очакванията на клиентите си, Termet - S.A. се превръща в един от лидерите на пазара за отоплителна промишленост.


Сайта на производителя: Termet.pl


Телефон за връзка с нас: 0988 888 286 


Нашата Facebook страница: E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлериНапишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба