**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Пелетна камина ВЕРСО VPBS10

СУХА ПЕЛЕТНА КАМИНА ВЕРСО VPBS10

Пелетна камина ВЕРСО VPBS10 Chrome модел - 2300 лв. 

Пелетна камина ВЕРСО VPBS10 DESIGN модел (голямо стъкло отпред) - 2700 лв. 

*Цените са актуални към 20.10.2021. За повече информация се обадете на посочения телефон

Пелетна камина VERSO VPBS8 - 9,5 kW е предназначена да удовлетвори изискванията за комфортно отопление на различни по предназначение помещения. Подходяща е за отопление на жилищни помещения, апартаменти, офиси, складове, магазини, заведения за хранене, вили, клубове и други помещения, съответстващи на топлинната мощност на камината. Подходяща е за едно помещение или две съседни, ако има възможност за обмен на въздух. Може да се ползва и когато не е необходимо да се отоплява цялото голямо жилище, а само обитаемата част от него. В корпуса на камината е вграден вентилатор за стаен въздух с ниско ниво на шум, с 3 избираеми режима на работа. Горивото на камината е дървесни пелети Ф 6mm/30mm клас А1. Пелетите се насипват в бункер и чрез шнеково дозиращо устройство се доставят в специално конструирана стоманена пота (кошничка) за изгаряне, според избраната настройка. Тази горивна пота е изпълнена от устойчива на високи температури легирана стомана. Първоначално насипаните в кошничката пелети след стартиране се разпалват автоматично посредством електрически нагревателен патрон – запалител, който след това програмата 4 изключва. През скарата на кошничката постъпва организирано необходимият за горенето въздух. При екстремни положения – пълно запушване или голямо съпротивление на въздуховода или димохода – кюнци и комин, след предупреждение камината се изключва аварийно и показва съответната аларма. Пепелта като остатък от изгарянето на горивото се събира в пепелник. Димните газове се изхвърлят в комина принудително посредством вграден димен вентилатор, управляван според направените настройки и режима на работа. Цялостната работа на камината се управлява интелигентно от вграден електронен блок – специализиран контролер. В него са програмирани необходимите фабрични и потребителски настройки за работа. 


С цел опазване здравето, живота и имуществото на потребителя са предвидени необходимите защити, които преустановяват работата на камината при неправилни и предвидимо опасни режими на работа.

Не се допуска употреба на други горива и отпадъци!


С възможност за закупуване на изплащане с удобни индивидуални месечни погасителни вноски.

Телефон за връзка със специалист: 0988 888 286

Харесайте нашата Facebook страница:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери 

Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: С поръчка
  • 2,300.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 214.67 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Извън наличност
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ

Тагове: суха, пелетна, камина, прити, версо