**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Слънчев панел - колектор Apollon Meander 2 m²

Слънчев панел - колектор Apollon Meander 2 m²

 

Колекторът Аполон Меандър (с водна рамка тип меандър/форма серпентина/ и без точки на заваряване) постига абсолютна плътност и повишена ефективност при принудителните циркулационни системи, благодарение на специалното нано покритие в задната част на абсорбера, което намалява топлинните загуби до 35%. Колекторите тип меандър се състоят от една единствена тръба /серпентина. Като цяло този тип колектори са с най-голяма ефективност, защото имат по-голяма допирна площ към селективното платно, а в същото време реално минава по-малко количество флуид, което изкарва и по-голямо число (като се вкара във формулите за ефективност).  

Изключително ТОП качество селективни панели с гаранция за дълъг експлоатационен живот!

Колекторът Apollon тип "Меандър" се използва при:

Системи за принудителна циркулация

Външната алуминиева основа тип корито на колектора представлява цялостна U-образна отливка, изработена от специална алуминиева сплав, използвана в корабоплаването, богата на магнезий за защита от корозия.

Здрава конструкция – Перфектна плътност – Висока естетика

Екологична топлоизолация с висока плътност

Екологична топлоизолация с висока плътност, постигната с 60 мм. дебел слой от предварително пресована минерална вата, с покритие от черна стъклена материя за минимизиране на топлинните загуби. Топлопроводимост на изолацията от минерална вата: λ = 0,035 W / (m ° C).

Горните панели са перфорирани с горно разширение за перфектно свързване на колекторите, като по този начин се избягва спада на налягането в колекторите.

Наклон на тръбата = 93 мм (EN 1652).

Селективен абсорбер по цялата площ, изработен от селективен алуминиев лист с висока абсорбция и ниско ниво на излъчване, покриващ цялата площ на прозореца, също както и горните части, като по този начин увеличава абсорбцията на колектора. Лазер, заварен към водната рамка.

Закалено слънчево стъкло с ниско съдържание на желязо, с постоянен коефициент на разширение и висока пропускателна способност на светлината; могат да издържат на неблагоприятни метеорологични условия (напр. градушка, екстремни температурни промени и др.).

Устойчиво на UV лъчи EPDM гумено уплътнение за слънчево стъкло.

Алуминиев профил (Al Mg Si 05) за поставяне и поддържане на слънчевите стъкла, подобрен със специални отвори, за да се избегне проникването на вода в колектора, като по този начин се постигне най-добра плътност.


С възможност за разсрочено плащане на лизинг с удобни индивидуални месечни погасителни вноски. 

Телефон за консултация и поръчки: 0988 888 286 

Facebook:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: С поръчка
  • 990.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 92.40 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Климатик SENDO Aeolos
Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Термопомпи Di Calore
Инструкция за соларни системи