**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Слънчев панел - колектор Apollon 2 m²

Колекторът Apollon, изграден от едно цяло външно безшевно корито/алуминиева отливка и медна водна рамка тип арфа, е идеалният избор, който съчетава надеждност и ефективност. Селективният абсорбер – изработен от селективен алуминиев лист със специално титаново покритие, формирано във вакуум – постига високи нива на абсорбция 95% (± 2%) и същевременно ниска радиация 5% (± 2%), което прави колектора Apollon първокласен избор.

Външната алуминиева основа тип корито на колектора представлява цялостна U-образна отливка, изработена от специална алуминиева сплав, използвана в корабоплаването, богата на магнезий за защита от корозия.

Здрава конструкция - Перфектна плътност - Висока естетика

Екологична топлоизолация с висока плътност, постигната с 60 мм. дебел слой от предварително пресована минерална вата, с покритие от черна стъклена материя за минимизиране на топлинните загуби. Топлопроводимост на изолацията от минерална вата: λ = 0,035 W / (m ° C).

(DIN 56612, измерен при 0 ° С)

Горните панели са перфорирани с горно разширение за перфектно свързване на колекторите, като по този начин се избягва спада на налягането в колекторите.

Наклон на тръбата = 93 мм (EN 1652).

Селективен абсорбер по цялата площ, изработен от селективен алуминиев лист с висока абсорбция и ниско ниво на излъчване, покриващ цялата площ на прозореца, също както и горните части, като по този начин увеличава абсорбцията на колектора. Лазер, заварен към водната рамка.

Закаленото слънчево стъкло е с ниско съдържание на желязо, с постоянен коефициент на разширение и висока пропускателна способност на светлината; могат да издържат на неблагоприятни метеорологични условия (напр. градушка, екстремни температурни промени и др.).

Устойчиво на UV лъчи EPDM гумено уплътнение за слънчевото стъкло.

Алуминиев профил (Al Mg Si 05) за поставяне и поддържане на слънчеви стъкла, подобрен със специални отвори, за да се избегне проникването на вода в колектора, като по този начин се постигне най-добра плътност. 

Изключително ТОП качество селективни панели с гаранция за дълъг експлоатационен живот!


Телефон за консултация и поръчки: 0988 888 286

С възможност за закупуване на изплащане.


Facebook:  E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: С поръчка
  • 750.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 70.00 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК

Обадете се за цена

ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
Климатик SKYWORTH 12 BTU
Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Пелетна камина MBS 18
Термопомпи Di Calore
Инструкция за соларни системи