**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Термопомпа моноблок OPAL Thermolux с БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА!

Инверторна термопомпа въздух-вода моноблок OPAL Thermolux

Цени:

8 kW - 4800 лв.

12 kW - 6300 лв.

16 kW - 7400 лв.

Характеризира се с тиха работа, отлична производителност, естетичен дизайн и дълъг живот. 

Инверторната термопомпа OPAL се предлага като термопомпена моноблок система - само с 1 тяло. Има изчистена, модерна визия. Дизайнът на тази термопомпа е вдъхновен от формата на спортен автомобил. Чрез изрязването на блокове и прилагането на трапецовидни елементи, здравите линии показват усещане за мода и тежест, със силно визуално въздействие и висока разпознаваемост на марката.

Инверторните термопомпи THERMOLUX въздух-вода моноблок се доставят с DC инверторен компресор, EC вентилатор, топлообменник. Управлявани от микропроцесор, те са енергийно ефективни. Настройките са достъпни чрез вградения сензорен контролер с WIFI за лесно интегриране в интелигентни домове. Притежава отлична енергийна ефективност - (отопление/охлаждане) А++/А++

Основни характеристики и компоненти:

* Вграден хидравличен модул

При термопомпата тип моноблок, вътрешното и външното тяло са обединени в един модул. Няма хладилни връзки, тъй като моноблокът се свързва

единствено и само по вода. Компоненти като пластинчат топлообменник, разширителен съд и водна помпа са предварително включени в комплекта.

* Високоефективен компресор

Благодарение на високоефективния компресор, топлообменник с голяма площ и прецизна система за управление, термопомпата поддържа висока

температура, дори при ниски външни температури.

* Високоефективни компоненти

* Множество защити

Уредът разполага с редица вградени защити, за да се гарантира дългосрочната стабилна и безопасна работа на цялата термопомпена система

* Висока температура на водата

Термопомпата Monoblock работи в широк диапазон на външната температура, от -25°С до 43°С. Осигурява топла вода за отопление/ БГВ с температура до 62°С през цялата година. Изключително подходяща е за приложение в жилищни и търговски обекти.

* Тих нощен режим

Чрез лесна настройка от контролера, може да бъде зададено време, в което термопомпата да влезе в тих режим на работа, при който нивото на шум се намалява до 3 dB(A).

* WiFi жично управление със сензорен дисплей

- Управление на режима

- Функция седмичен таймер

- Ел. нагревател

- Принудително разскрежаване

- Стерилизация

- Защита срещу замръзване

- WiFi управление

* работна външна температура Охлаждане / Отопление °С:   -5°С÷46°С / -28°С÷43°С


За производството на инверторната термопомпа ONYX са използвани последните достижения на техниката, вложени са иновации и функционални удобства. Работи с фреон от най-ново поколение - хладилен агент R32. Този фреон осигурява страхотен работен потенциал на съоръжението при нисък разход на енергия, дори и при неблагоприятни температури и не на последно място - безвреден за околната среда. Инверторните термопомпи OPAL се характеризират също с тиха работа и с дълъг експлоатационен срок. В крак със съвременната дигитална среда, термопомпата въздух-вода с марка OPAL предлага и интелигентно управление и отлична функционалност - термопомпената моноблок система се управлява от съвременен микропроцесор, което гарантира енергийната ефективност и максимална производителност, а сензорното управление притежава много функции и възможност за WiFi контрол. 


Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ ТУК!  

Телефон за консултация: 0988 888 286

Сигурна доставка до цялата страна.

С възможност за разсрочено плащане.

Намерете ни във Facebook: E-Solar - Отоплителни и слънчеви инсталации 


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 4,800.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 448.00 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба
Термопомпа сплит GT
Термопомпа Crystal LAVA
Термопомпа AUX сплит