**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Термопомпен бойлер

Термопомпен бойлер /няма в наличност!/


Термопомпа RS-30 WA с бойлер 100L


*Изчерпан!!!

Моделите RS xx WA1 "въздух-вода" се предлагат в окомплектовка  бойлер и хидравличен модул, като топлообмена се извършва в бойлера. 


ПРЕДИМСТВА И ОТ КЪДЕ ИДВА ИКОНОМИЯТА НА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО:

Консумация: модел RS-30WA1 100 литра - 940 W  » Отдаване - 3300 W


Телефон: 0988 888 286

С възможност за разсрочено плащане.


Термопомпеният бойлер служи за икономично загряване на вода за битови нужди, а също така и за загряване на вода за басейни. Този продукт представлява топлинна машина, която пренася нископотенциалната топлинна енергия от въздуха в околната среда, повишава нейното ниво и загрява вода, която може да се използва за битови нужди. Тази машина на популярен език се нарича термопомпа тип "въздух-вода". Машината работи в режим на обратен цикъл на Карно, като посредством компресор и цикъл от фазово превръщане на хладилния агент (изпарение-кондензация) се "транспортира" топлинната енергия от околния въздух към водата, която е нагрявана за битови нужди. Ето защо не трябва да ни учудва фактът, че типичен коефициент на трансформация на енергията е в границите 3 до 5, т.е. на всеки kWh вложена електрическа енергия в компресора се получават от 3 до 5 kWh топлинна енергия, което се отдава на загряваната вода. За сравнение ел. нагревателят на обикновен бойлер трансформира изцяло електрическата енергия в топлинна , т.е. на 1 kWh ел.енергия ще се получи 1 kWh топлинна енергия, отдадена на загряваната вода. Именно този режим на работа прави експлоатацията на такава машина изключително икономичен начин за загряване на вода за битови нужди. 

Този тип машини се считат за тип алтернативен източник на топлинна енергия, защото се мултиплицира ефекта от използваната електрическа енергия. Ето защо експлоатацията на такъв тип машини води до икономия на ел.енергия и, разбира се, намалено замърсяване на околната среда. Такъв тип съоражения са много подходящи и особено популярни при домакинства, заведения, обществени сгради с голяма консумация на вода за БГВ. 

Каква е разликата между термопомпен и термодинамичен бойлер ТУК

Намерете ни във Facebook:

 E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери


С възможност и за разсрочено плащане!

Сигурна доставка до цялата страна чрез Еконт

Размери кашон: 100/70/110 89 кг

- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: Извън наличност
  • 950.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 88.67 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба
Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена

Термопомпи Di Calore
Инструкция за соларни системи
Пелетен котел FIRESTAR
Термопомпа сплит GT

Тагове: термопомпен, икономичен, бойлер, въздух-вода, машини