**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Тръба за подово отопление KAN

Тръба за подово отопление Blue Floor PE-RT 


Кангал 200m ф16х2 - 370 лв. 
Кангал 600m ф16х2 - 1120 лв. 


Кангал 200m ф20х2 - 580 лв.


Тръбата KAN Blue Floor PE-RT е с антидифузионна защита съотв. DIN 4726 – за повърхностно отопление, клас 4/6 bar, T max 70 градуса. Приозвеждат се от ацетат съполимер на полиетилена с повишена термична устойчивост и отлични механични свойства. Свойствата на тръбите и условията за експлоатация отговарят на стандарт PN-EN ISO 22391–2:2010.

Предимства:

- икономия на материала - тръбите KAN-therm PE-RT Blue Floor сепредлагат в кангали по 600 m, благодарение на което е възможно да се полагат отоплителни кръгове без отпадъчни изрезки, проблемни за използване в подовите инсталации.

- комфорт на монтажа – Отличните механични свойства и еластичността на тръбите PE-RT Blue Floor осигуряват много лесно профилиране и закрепване на отоплителните кръгове. Специални уреди за размотаване на тръбите позволяват по-удобно и по-бързо развиване и полагане на прави участъци, с използване на кангали с голяма дължина на тръбите.

- гаранция за най-високо качество – Инсталация за подово отопление или охлаждане, изпълнена с висококачествени тръби KAN-therm PE-RT Blue Floor, след разливането на подовата замазки става неразделна част от конструкцията на сградата и по трайността надвишава времето на експолатация на източника на топлина и достига продължителността на живота на самата сграда. Еднородните тръби, в сравнение с многослойните, се предлагат от най-големите производители в света и затова рискът от закупуване и инсталиране на по-евтина „многослойна фалшива“ тръба е намален практически до нула.


С възможност за разсрочено плащане с нашите партньори от UniCredit и TBI.

Сигурна доставка до цялата страна чрез Еконт


- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Facebook страница: E-Solar - отоплителни и слънчеви инсталации

Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 370.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 34.53 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба
Термопомпа сплит GT