**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO


Вентилаторните конвектори AER SLIM с дебелина само 119 mm се предлагат с DC инверторни двигатели, което дава възможност за ниска консумация на енергия и ниско ниво на шума.

Вентилаторните конвектори AER SLIM EVO са проектирани за работа с нискотемпературни топлоизточници (кондензационни котли или термопомпи). Отличават се със стилен дизайн, компактни размери, здравина, надеждност и работа при нисък шум. Електронното управление е с цифров или механичен потребителски интерфейс, подходящ за стенен или вграден в уреда монтаж с многообразни функции. Конвекторите се предлагат за открит и скрит монтаж и са идеални за жилищни, търговски и офис сгради, но също така могат да се използват в хотели, вили и къщи за гости. Уредите са в състояние да поддържат зададената температура със стойности на консумация на електроенергия и емисии на шум, близки до нула. Вентилаторните конвектори са съвместими с BMS система. Приложението AERLINK позволява на потребителите да управляват мрежа, включваща до 32 вентилаторни конвектори. 

ОСНОВА: произведен от поцинкована ламарина с дебелина от 0.80-1,00 mm. Здравата основа предотвратява вибрациите и включва фиксиращи скоби. 

КОРПУС: Произведен от предварително боядисана (RAL 9003) ламарина с дебелина от 0.8 mm. Приятният дизайн и намалена дебелина (само 119 mm) идеално пасва на всяка среда. Решетката за подаване лесно може да бъде завъртяна на 180°, за да обърне въздушния поток към заобикалящата среда или към стената. 

ДОСТЪПНОСТ: Филтърът може да бъде свален чрез отваряне на предния всмукателен панел. Достъпността на вътрешните компоненти (вентилатор, електрическата платка и вентил) се гарантира чрез сваляне на целия корпус. Хидравличните връзки са стандартни от лявата страна (ако гледаме към предната част на вентилаторния конвектор); десни връзка при запитване. Електрическата платка е от обратната страна.

ФИЛТЪР: G1 клас (EN779), полипропиленова мрежа.

РАБОТНО КОЛЕЛО С ЛОПАТКИ: Работното колело с лопатки е тангенциален вид, произведен от армиран пластмасов материал, балансирано и оборудвано с гумени вибрационни заглушители, за да гарантират липсата на вибрации.

ДВИГАТЕЛ: Инверторен двигател на постоянен ток с високоефективни постоянни магнити, като мощността и скоростта се регулират посредством електронно устройство, което премахва вибрациите и шума, понижава консумация на електроенергия и широка гама от модулации на скоростта на вентилатора.

ТОПЛООБМЕННИК: Произведен от медни гофрирани тръби с висока ефективност и алуминиеви перки, с ръчен вентил за изпускане на въздуха в горната част. Номинално налягане е PN10. Топлообменникът е хидро третиран за повишаване на топлообмена при условия на висока влажност.

ТАВА ЗА ОТЦЕЖДАНЕ НА КОНДЕЗАТ: Произведен от ABS пластмаса, материалът не корозира при контакт с кондензиралата вода. Формата на тавата улеснява изходящия поток и гарантира отточването на вода. Изолация: корпусът на вентилаторния конвектор е изолиран с експандиран полиетилен, пяна с дебелина от 3 mm. Предният панел е изолиран с експандиран полиуретан, с дебелина от 10 mm.

ЕЛЕКТРИЧЕСКА ПЛАТКА: монтирана върху поцинкована ламарина и разположена от обратната страна на хидравличните връзки;

„ПОЧТИ ЛЪЧИСТ“ РЕЖИМ: за поддържане на високо ниво на удобство след достигане на зададената температура.


ЦЕНИ:

Вентилаторни конвектори с предно засмукване, с ЕС мотор и NTC сензор за вода (SND-AES)

VB: вертикален за открит монтаж

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO VB 15 (от.0.97kW/охл. 0.83kW) - 1050 лв.    

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO VB 35 (от.1.88kW/охл.1.61kW) - 1200 лв.

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO VB 45 (от.2.83kW/охл.2.56kW) - 1320 лв. 

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO VB 55 (от.3.51kW/охл.3.28kW) - 1470 лв. 


Вентилаторни конвектори с долно засмукване, с ЕС мотор и NTC сензор за вода (SND-AES)

HB: хоризонтален открит монтаж

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO HB 15 (от.0.97kW/охл. 0.83kW) - 1120 лв.

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO HB 35 (от.1.88kW/охл.1.61kW) - 1270 лв.

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO HB 45 (от.2.83kW/охл.2.56kW) - 1400 лв.

Вентилаторен конвектор AER SLIM EVO HB 55 (от.3.51kW/охл.3.28kW) -  1560 лв.


Крака за вентилаторен конвектор AER Slim EVO, CZ-AESA - 50 лв.

Термостат с LCD дисплей за вентилаторен конвектор AER Slim EVO, монтиран, TOP-3-BI-AES - 170 лв.

Термостат за стена с LCD дисплей за SP3 за вентилаторни конвектори Aertesi, TOP-3 - 140 лв.

NTC сензор за вода 0.5m за вентилаторен конвектор AER Slim EVO, SND-AES - 30 лв.

NTC сензор за вода 2.0m за SP3 и SATH-4(min/max) за вентилаторен конвектор Zefiro, SND - 30 лв.

Основна управляваща платка SP3, за вентилаторни конвектори Aertesi, монтирана, SP3  - 250 лв.

Термостат SATH 4-BI с датчик за темп., за вентилаторни конвектори Zefiro, монтиран, SATH 4-BI - 240 лв.

Термостат за стена SATH4 за вентилаторни конвектори Zefiro, SATH4  - 160 лв.

AS - алармена система за АС двигатели - 340 лв.

Комплект дренажна помпа за кондензат PSCZE/BI-HA (не е монтиран) - 440 лв.

On/Off вентил V22-308/847 за дву-тръбна система - 170 лв. 

 

Електрозахранване 220 ÷ 240V / 50Hz

Температура на входящата вода 5÷ 70°C

Температура на входящия въздух 10÷ 35°C

Относителна влажност на входящия въздух 15 ÷ 70%


Вентилаторният конвектор се управлява от силово табло SP3- BLDC, което е монтирано върху уреда (доставя се като стандартен вариант). Това табло може да се използва заедно със спомагателния термостат с дисплей TOP3 (вградено в уреда или върху стената) или с инфрачервено управление, или с допълнително табло за BMS системите (Modbus протокол). Също така е възможно да реализираме връзка от типа „основенподчинен уред“ между основните конвектори (оборудвани с TOP3 спомагателния термостат с дисплей или инфрачервено управление) и подчинени уреди. Според конфигурацията, други сензори (за температура на водата или въздуха) може да са необходими. За допълнителна информация относно управлението, вижте съответното ръководство.

Комфортът на потребителите се гарантира благодарение на множество функции, най-съществени сред които са следните:

- Автоматичен избор „лято/зима“;

- Автоматичен избор на скорост на вентилатора;

- “Нощен режим”: след като този режим бъде активиран, контролерът променя автоматично скоростта на вентилатора според стайната температура, като ограничава тази скорост, за да не обезпокоява почивката на обитателите през нощта.

- “Почти лъчист режим” (В очакване на предоставяне на патент): този режим е винаги активен с 2 тръбните системи, с вентил в режим „отопление“. Благодарение на специалното управление на вентила и двигателя, след като зададената точка бъде достигната, желаната температура се поддържа с почти нулева мощност на двигателя (< 3W), ниво на шума, което не се долавя от слуха (< 20 dB(A).


Комфорт, контрол и управление с устройството AERLINK Благодарение на технологията AERLINK е възможно да управляваме мрежа, която се състои от до 32 вентилаторни конвектори, в случай на по-голям брой, ще е необходимо да използвате допълнителни AERLINK устройства (максимум 32 вентилаторни конвектори на устройство). Винаги е възможно за всеки от 32 вентилаторните конвектори, свързани с AERLINK, да се свържe с допълнителен вентилаторен конвектор SLAVE („ПОДЧИНЕН“) според логиката „Master (Основен)/Slave (Подчинен)“, които остават независими от устройството.

Основни характеристики на AERLINK:

- Местно или дистанционно управление на вентилаторния конвектор от BMS системата посредством всеки един браузър. Не е необходимо да монтирате която и да било програма посредством браузърен интерфейс и е възможно да:

• Управляване на зададената температура, смяна на сезона, скоростта на вентилатора и режим „включване/изключване“.

• Блокиране/отблокиране управлението на настройките на температурата и статуса на вентилаторния конвектор от потребителя в стаята.

• Настройване на максималните и минималните „ограничения“ на настройките на зададената температура за управление от потребител, който се намира в стаята.

• Настройване на ежеседмични „хроно програми“ за работа.

• Наименуване на всеки вентилаторен конвектор или тяхна група.

- Работа на вентилаторния конвектор спрямо протоколи BACNET MSTP (RS485) или BACNET/IP при поновата версия на BMS системата, която използва тези комуникационни протоколи. 


Сигурна доставка до цялата страна чрез Еконт


- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон: 0988 888 286


Facebook: E-Solar - Отоплителни и слънчеви инсталации  


 

Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 1,050.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 98.00 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Термопомпа сплит GT
Термопомпа Crystal LAVA