**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Вентилаторен конвектор Bisolid FC3 slim

Вентилаторен конвектор Bisolid FC3 slim


Предназначен е за работа в система с термопомпа, газов или пелетен котел, подходящ както за битови, така и за търговски и производствени помещения. Препоръчва се за отопление и охлаждане на помещения с площ около 28 m²/обем 72 m³. Компактен уред с дебелина само от 13.6 сm. Предлаганите елегантни вентилаторни конвектори Bisolid FС3 се характеризират с ефективната работа при нискотемпературни системи и икономия на енергия. В сравнение с традиционните отоплителни радиатори, конвекторите Bisolid FС3 могат да спестят до 30% топлинна енергия. Благодарение на усъвършенстваното си електронно управление се гарантира максимално разпределение на температурата в помещението, което води до по-добро усещане за комфорт.

Използването на висококачествени компоненти предопределя ефективна работа, както и дългия експлоатационен период. Мощността на конвектора е значително по-голяма от тази на обикновен радиатор, в резултат на което постигането на желаната температура на въздуха е въпрос на няколко минути след започване на работата му.

Този уред е много добро решение за отопление и охлаждане, като отговаря на изискванията за минимални размери, максимална мощност и елегантен дизайн. Когато вентилаторният конвектор е свързан към термопомпата, ще бъде възможно да се осигури отопление през зимата и охлаждане през лятото. Зададената температура на въздуха се достига изключително бързо, като впоследствие се поддържа при възможно най-ниски нива на шум.

Предимства:

– Режим на охлаждане, отопление и вентилиране;

– Сензор за измерване на температурата на въздуха, вграден в управлението;

– Сензор за измерване на температурата на водата, монтиран на външната част на топлообменника;

– Възможност за работа в Еко режим;

– Поддържа комуникационен протокол Modbus;

– Компактен уред: дебелина само от 13,6 cm;

– Метално покритие и естетичен дизайн;

– Лесно почистване и поддръжка;

– Монтаж на стена.


Вентилаторният конвектор може да работи при следните ограничения:
– Минимална/максимална температура на входящата вода: 4/80°C;
– Максимално работно налягане на водата: 10 bar;
– Минимална стайна температура на въздуха: 4°C.


Контролирате вашия климатичен комфорт, благодарение на вградения програмируем и интуитивен термостат за управление.

Интелигентния вграден термостат е предназначен за управление на 2 и 4 тръбни вентилаторни конвектори и вентилатор с 3 скорости (ръчни или автоматични). Регулираната температура е температурата на измерване в режими „Охлаждане“, „Отопление“ и „Автоматичен“. По подразбиране тя се определя благодарение на сензора за стайна температура. Менюто за конфигуриране позволява на потребителя да настрои работните характеристики на конвектора според вашата изградена климатична система или лични предпочитания.


Основните характеристики на термостата са следните:

– Функция на карта за стая: има входен контакт за карти за работа или детектор за движение, който позволява ЕКО режим на намалена консумация, когато няма заетост. Също така може да се конфигурира като контакт за дистанционно стартиране/стоп или контакт за отворен прозорец;

– Дистанционен сензор: по избор можете да използвате дистанционен сензор, за да замените сензор за температура на въздуха в помещението или сензор за температура на подаващата вода за промяна на автоматичния режим (2-тръбен) или като минимален термостат (2 и 4 тръбен);

– Комуникация по Mod Bus протокол, който може да бъде интегриран в BMS система.


Сигурна доставка до цялата страна чрез Еконт

Възможност за разсрочено плащане.


- Направи запитване за продукт чрез ✅ ФОРМАТА ЗА КОНТАКТ ✅

- Контакти магазин ☎️ТУК!  

- Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Facebook: E-Solar - Отоплителни и слънчеви инсталации  

Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 800.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 74.67 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Термопомпа сплит GT
Термопомпа Crystal LAVA
Буферни съдове BMS
Буферен съд Crystal