**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Кои сме ние

Нашата фирма се специализира в поевтиняването на соларните и отоплителните системи. Основната ни цел е внедряването на енергоспестяващи технологии и решения, главно от възобновяеми енергийни източници, в домакинствата и предприятията, които да донесат максимален комфорт и ефективност на ползвателите им. Бихме желали по-голямата част от населението да разберат предимствата на тези системи и да могат да си го позволят. Предлагаме продажба, монтаж, гаранционно и следгаранционно обслужване. Възможност за закупуване на продукти и на изплащане. Нашите усилия са насочени както към индивидуалните клиенти, така и към фирми. Можете да се допитате към нас безплатно за рентабилността на системите, които имате или планирате да направите в сферата на възобновяемите енергийни източници. Телефон за връзка с нас: 0988 888 286. 
Доставка на продукти до всяка точка на цялата страна, както и в чужбина, обучение по телефона/или на място за монтаж, настройки и всички неща по монтажа. Предлагаме безплатна консултация за всяка система, предлагана от нашата фирма, като всеки би могъл дори сам да я монтира. 
Работим с техници в областите: София, Варна, Бургас, Велико Търново, Стара Загора, Пловдив, Ловеч, Казанлък, Ямбол, Благоевград, Сандански, Кюстендил, Самоков, Дупница и други градове.
Имаме дългогодишен опит в строителството в Западна Европа в страни като Германия, Холандия и Белгия., като в последните години специализираме в соларни системи, отопление, газови котли и климатици, включително и вентилация.

   Открийте ни във Facebook:  E-Solar - отоплителни и слънчеви инсталации


Термопомпи на най-изгодни цени!
Камини и котли на пелети АЛФА-ПЛАМ, DI CALORE, FIRESTAR, BERUSSA, I&J MUDLARK, PRITY са най-добрите на пазара по отношение на Цена - Качество - Ефективност. 
*Важно: При избора на метод за отопление от значение е и наличието на дограма и изолация, както и много други нюанси, които задължително се вземат под внимание от специалист. Видове термопомпи: въздух-вода, въздух-въздух, вода-вода. Видове пелетни камини: Суха /въздушна (тип духалка/климатик) или камина/котел с водна риза (с възможност за присъединяване на радиатори, включване към подово отопление и бойлер с/без лира) за отопление на площи от 50 m² до 350 m² и повече.  Съвременните пелетни / газови котли и камини са Модерни, Екологични и Лесни за управление чрез интелигентно електронно управление. Газови котли и конвектори, термопомпи, термостати, препарати за отоплителни и слънчеви инсталации. Мнения и съвети от монтажисти и доволни клиенти.
Е–СОЛАР СИСТЕМС - E-SOLAR, ЕИК 205855197 - символ на качество и сигурност, защото комфортът на клиентите ни е най-важен!

ТЕЛЕФОН ЗА ВРЪЗКА С НАС: +359 988 888 286


АДРЕСИ:  


МАГАЗИН E-SOLAR:   

гр. Сандански, ул. "Стефан Стамболов" 68  ЦЪК адрес Google Maps


/ за местоположение виж "Контакт с нас" в дъното на сайта /


E-mail:  e-solar@abv.bg


Свържете се с нас: Контакти


Facebook страница:   E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери
Администратори на лични данни, КЗЛД:

ВАЖНО! От 25 май 2018 г. отпада задължението за регистрация на АЛД ( Администратори на Лични Данни) в Комисия за защита на личните данни. Считано от тази дата, отпада необходимостта от подаване на заявления за регистрация, молби за освобождаване от регистрация и заявления за заличаване от регистъра на КЗЛД.

От 25 май 2018 г. КЗЛД преустановява поддържането на публични регистри за вписване/ освобождаване/ отказване на регистрация на АЛД.

От 25 май 2018 г. отпада необходимостта от издаването на удостоверения и служебни бележки относно обстоятелствата по регистрация на АЛД.

От 25 май 2018 г. се преустановява достъпът до Информационната система за Електронна Регистрация на Администраторите на Лични Данни (еРАЛД)

Повече за политиката ни за защитата на личните Ви данни: Декларация. Политика за ползване и защита на личните данни. Общи условия


НАЧИНИ ЗА ПЛАЩАНЕ:

За да платите продукта, който сте избрали, Е-СОЛАР СИСТЕМС ЕООД предлага следните възможности:

1.      Плащане в брой:

      -  Плащане в брой при закупуване/получаване на продукта на място в нашия магазин.

      - Плащане в брой при доставка до адрес или в офис на Еконт в друго населено място:

Дължимата сума за стоката и куриерската услуга се заплаща на куриера, извършващ доставката на адреса или при получаване в офис на Еконт. Клиентът получава фискален бон от Еконт Експрес ООД като лицензиран пощенски оператор за извършване на пощенски парични преводи по смисъла на Закона за пощенските услуги. Клиентът запазва фискалния документ от куриера, който представлява касов бон като доказателство за извършеното плащане! За да получите документ за покупката, молим, изискайте го от куриера и го пазете за гаранционния срок на продуктите. Съгласно чл.3 ал.1 от Наредба №18 от ЗДДС и споразумение с Лицензиран пощенски оператор, сумите получаваме по банкова сметка на фирмата. При издаване на фактура, клиентът трябва да приложи към нея и касовия бон, издаден му от куриера.

2.       Плащане по банков път/Авансово чрез банков превод.


Доставка:  

За закупени стоки над 500 лв. ние можем да ги доставим с предварителна уговорка безплатно в рамките на град Сандански и Благоевград до адреса на клиента, като това  не включва разтоварване и пренасяне на стоките. *Условията не важат за стоки, за които е необходим специализиран транспорт или товаро-разтоварна техника. 


Напишете отзив

  • Наличност: В наличност
  • Обадете се за цена

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК, Париба
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ!!!
Извън наличност
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
Извън наличност
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
ИЗВЪН НАЛИЧНОСТ
Климатик SENDO Cronus

Климатик SENDO Cronus

Обадете се за цена

Климатик SENDO Aris

Климатик SENDO Aris

Обадете се за цена

Климатик SENDO Aeolos

Климатик SENDO Aeolos

Обадете се за цена

Термопомпен пакет

Термопомпен пакет

Обадете се за цена