**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Термопомпа моноблок GT

С БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА ДО ОФИС НА ЕКОНТ!

GТ (GUANGTENG) Foshan са серия високоефективни моноблок инверторни термопомпи, които усвояват топлинна енергия от околния въздух и я трансформират в енергия за отопление, битова гореща вода и охлаждане. С използването на този уред ще се радвате на гарантиран комфорт в дома си през цялата година.

Термопомпите, производство на Foshan Guangteng New Energy Co. LTD,  използват технологията EVI и работят ефективно и при ниски външни температури на въздуха до -25 °C. Същевременно лесно и бързо могат да достигнат максималната температура на изходящата вода до 60 °C.
Предлаганите термопомпи GT могат да бъдат адаптирани към съществуващи инсталации. Те са тихи, компактни и леки – заемат минимално пространство и позволяват различни варианти за монтаж. Уредите имат висока надеждност и ниски експлоатационни разходи.
Термопомпите притежават интелигентна система за управление. Посредством WI-FI функция за управление на уреда, през интернет приложение, Вие можете да включвате / изключвате термопомпата, да задавате температурата на водата, избирате режим на работа и задавате времеви интервали за работа на уреда от Вашия смарт телефон, таблет и компютър.

Предимства:

 • Икономична работа: Енергоспестяваща технология – по-ниски разходи за отопление в сравнение с разходите за отопление на електроенергия и природен газ, пропан-бутан и пелети;
 • Безопасност: Работа при висока ефективност, без пламъци, изпарения и дим. Водните и електрическите връзки са надеждно изолирани;
 • Лесна работа – Термопомпите притежават интелигентна система  за управление. Посредством WI-FI функция за управление на уреда през интернет приложение (*сканирай QR кода от изображението), Вие можете да включвате/ изключвате термопомпата, да задавате температурата на водата, да избирате режим на работа и да задавате времеви интервали за работа на уреда, от Вашия смарт телефон, таблет и компютър.Интелигентно размразяване: Интелигентна функция срещу замръзване – времето на цикъла на размразяване се променя в зависимост от температурата, намалявайки ненужното размразяване и прави уреда по-енергийноефективен.
  Постоянно захранване с топла вода: Осигурява топла вода, без значение дали е облачно, през зимата или ноща, за разлика от слънчевите колектори, които трябва да са насочени към слънцето;
  Надежден компресор: HIGHLY / Hitachi
 • Природосъобразни: Минимални емисии на CO2 в атмосферния въздух.


 • ЦЕНИ МОНОБЛОК (актуални до 20.12.2022г.):

  -Термопомпа въздух-вода GT-SKR 015 KBDC-M10,моноблок,охл.4.50 kW / от.6.00 kW - 4600 лв.

  -Термопомпа въздух-вода GT-SKR 020 KBDC-M10, моноблок, охл.9.24 kW / от.10.02 kW - 5010 лв.  5000 лв.

  -Термопомпа въздух-вода GT-SKR 030 KBDC-M10,моноблок,охл.9.10 kW / от.13.00 kW 6150 лв.  6100 лв.

  -Термопомпа въздух-вода GT-SKR 040 KBDC-M10,моноблок,охл.11.0 kW / от.15.20 kW - 6720 лв.  6700 лв. 

  -Термопомпа въздух-вода GT-SKR 050 KBDC-M10,моноблок,охл.14.0 kW / от.18.30 kW - 7530 лв.  7500 лв.

  *Посочените показатели за отопление са при A7/W35 и за охлаждане при A35/W7.

Термопомпи сплит модели:  виж ТУК


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

 • Наличност: В наличност
 • 4,600.00лв.


Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 429.33 лв. на месец

Кредитен модул UniCredit

Подобни продукти

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК

Купи на кредит с UniCredit, TBI, ДСК

Обадете се за цена

Марки, с които работим:       ALFA PLAM - п...
Термопомпи Di Calore
Термопомпа сплит GT
Газов бойлер BRIO

Тагове: инверторна, термопомпа, моноблок, EVI