**** ПАЗАРУВАЙ НА ИЗПЛАЩАНЕ С TBI PAY! ****

Вземи на изплащане стоката, която желаеш, веднага! Получаваш одобрение от 15 мин. до 2 часа, за срок от 3 до 36 месеца и за суми от 100 до 10 000 лв. За повече подробности виж линка по-долу!

Безжичен дигитален програмируем стаен термостат COMPUTHERM Q7RF

Computherm безжичен дигитален програмируем термостат Q7RF


Безжичните стайни термостати COMPUTHERM Q7RF са способни да управляват по-голямата част от предлаганите на пазара котли и камини. Лесно се подключва и поема управлението на всеки пелетен, газов, електрически котел, термопомпа и климатични инсталации, които се подключват с помощта на двужилен кабел, независимо дали управляващото напрежение е 24 V или 230 V. Със седмичен програматор.

 

Уредът може да се програмира според вашата необходимост и то така, че отоплителната/охладителната инсталация, в желаното от вас време и температура, да затопля/охлажда вашия дом или офис, като същевременно осигурява висок комфорт и икономичност. За всеки ден от седмицата може да се направи отделна температурна програма. Имате възможност за ежедневна настройка на 1 фиксирано (PROG0) и 6 свободно програмирани (PROG 1 - PROG 6) времена на включване (със стъпки от 10 мин.) и към всяко

от тях може да се настройва различна температура (със стъпка от 0,5°C).

 

Уредът се състои от две части – свободно преносимия стаен термостат (предавател) и приемното устройство (Q7RF PRI Приемник за Q3RF и Q7RF), което извършва управлението на котела / камината. Между двете устройства съществува радиочестотна връзка и не е необходимо полагането на кабел за връзка между термостата и котела /камина или термопомпа/. Заводски двете устройства са настроени на еднаква честота, така че да могат да комуникират едно с друго. Термостатът и приемникът има собствен код за сигурност, който гарантира безопасната експлоатация на оборудване.

 

В интерес на удължаване на живота на батериите, термостатът не излъчва постоянно, а актуалната команда се повтаря през 8 минути. Така е осигурено управлението на отопление или охлаждане и след евентуално спиране на тока.

 

Възможността да се пренася термостата има следните предимства:

• Няма необходимост от кабел, което е голямо преимущество при обновяване на вече построена сграда;

• По време на експлоатация може да се определи оптималното положение на термостата;

• Има голямо преимущество и тогава, когато в различните часове от денонощието трябва да се регулира температурата в различните помещения - например през деня-в хола и дневната, а през нощта – в спалнята или детската. Сигналът от термостата на открито сe разпространява на разстояние 50 м.

 

Място на термостата

Термостатът може да бъде сложен във всички стаи. Най-целесъобразно е да го поставите в стаята, в която постоянно или по-дълго стоите, така че да попада в естественото движение на въздуха, но без да е изложен на течение, на пряка слънчева светлина или горещ въздух, както и до хладилник или до комин.

Оптималната височина е 1,5 м от пода на крака или закачен на стена.

Важно! Ако в стаята, където се намира термостата, радиаторните вентили имат термостатна глава, то трябва да смените с ръчни термоглави или да оставите на максимална температура. В противен случай термоглавата може да пречи на настройката на температурата в целия апартамент.


Контакти магазин: ТУК  

Телефон консултация продукти: 0988 888 286


Facebook: E-Solar - Пелетни камини, слънчеви бойлери  


Напишете отзив

лв.
Размер на кредита
Месечна вноска
Общо дължима сума
Оскъпяване
ГЛП
ГПР

Онлайн кандидатстване за кредит

  • Наличност: В наличност
  • 119.00лв.


Подобни продукти

 Кои сме ние

Кои сме ние

Обадете се за цена

Марки, с които работим:              ALFA PLAM - п...
Марки, с които работим: DEFRO

Марки, с които работим: DEFRO

Обадете се за цена

Пелетен бункер
Климатик SKYWORTH 12 BTU
Термопомпен пакет
Термопомпи Di Calore